Първата ни ракета Григор Димитров откри с успех участието си

...
Първата ни ракета Григор Димитров откри с успех участието си
Коментари Харесай

Познат съперник очаква Григор Димитров на четвъртфиналите в Делрей Бийч!

Първата ни ракета Григор Димитров откри с триумф присъединяване си на АТР 250 конкуренцията в Делрей Бийч, за която получи специфична покана от уредниците. Нашето момче не сподели никакви съмнения на старта и преодоля безпроблемно съпротивата на представителя на домакините Мичъл Крюгер, с което си подсигурява присъединяване във втория стадий на конкуренцията, където го чака прочут противник в лицето на Джон Милман.

През вчерашния ден австралиецът надделя Маркос Гирон в поредни сетове - 6:3 7:6(6), като в хода на дуела бе извънредно постоянен и диктуваше събитията през множеството време, което го изведе и до крайната победа. Милман започва по съвършен метод, откъсвайки се с 5:0 в откриващата част, което предреши изхода ѝ в негова изгода. Във втория сет всеки от двамата поддържаше превъзходно равнище на начален удар и това докара до изиграването на тайбрек, в който Гирон водеше с 6:3, само че оттова насетне не завоюва нито точка повече и се сбогува с шампионата.

Милман и Димитров досега имат 2 изиграни срещи, като и двете са завършвали в интерес на родния играч. Любопитното е, че и двата конфликта бяха от осминафиналната фаза на конкуренцията в Бризбейн в следващи години - 2018 и 2019 година В първия дуел нашето момче съумя да реализира поврат, а година по-късно не срещна каквито и да било усложнения и надви в два сета.

Австралиецът понастоящем заема 91-вата позиция в международната класация, като върховото му класиране е 32-рото място, реализирано в края на 2018 година Той също по този начин може да се похвали с една купа на равнище АТР, която бе завоювана през 2020 година на шампионата в Нур-Султан.

Yes Johnny
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР