Първата ни ракета Григор Димитров излиза тази вечер за своя

...
Първата ни ракета Григор Димитров излиза тази вечер за своя
Коментари Харесай

ATP Виена НА ЖИВО: Григор Димитров - Даниел Еванс

Първата ни ракета Григор Димитров излиза довечера за своя 1/4-финален конфликт с британеца Даниел Еванс на шампионата от сериите ATP 500 във Виена. Двубоят се чака да стартира към 20:30 часа, като
ПРЕДИ ДВУБОЯ:
 Григор Димитров пречупи Стефанос Циципас във Виена Григор Димитров пречупи Стефанос Циципас във Виена
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се изправи против гръцката звезда Стефанос Циципас във втория си мач на шампионата от сериите ATP 5...
За втори следващ ден Григор Димитров ще излезе за игра на централния корт във Виена. В четвъртък най-хубавият ни тенисист направи и се класира за 1/4-финалите, където ще мери сили с 33-тия в света Даниел Еванс.
Българинът още веднъж ще има достойнството да закрие програмата за деня, като дуелът му с Еванс е очакван да се играе финален. Мач на двойки открива програмата в 13:00 часа българско време - Роберт Фара/Фабрис Мартин – Джейми Мъри/Нийл Скупски, а след него предстоят конфликтите Кевин Андерсън – Даниил Медведев, Андрей Рубльов – Доминик Тийм и Новак Джокович – Лоренцо Сонего.
Преди това Димитров в профил от конкуренцията още един класен тенисист - руснака Карен Хачанов. Еванс пък се оправи с Аляж Бедене и Юрий Родионов. Ако Григор острани Еванс, на 1/2-финалите ще го чака спечелилия от двойката Джокович - Сонего.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР