Първата ни дама Десислава Радева носи червен конец против уроки.Вместо

...
Първата ни дама Десислава Радева носи червен конец против уроки.Вместо
Коментари Харесай

Мелания към генерал Деси: Много си красива!

Първата ни дама Десислава Радева носи червен конец срещу уроки.

Вместо да се закичи с някое скъпо украшение, за срещата с Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания, брачната половинка на президента Румен Радев постави червен конец.

Президентът на Съединени американски щати и жена му дадоха банкет по случай 74-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. На приема в Ню Йорк участва и семейство Радеви, като четиримата се снимаха за спомен, както се прави по протокол. Деси Радева бе вързала аления конец на лявата си ръка. Тя блестеше в целия си искра до Мелания Тръмп.

Двете дами си разменили няколко любезности, описаха хора от делегацията в Ню Йорк. „ Много си елегантна и красива”, направила й комплимент брачната половинка на Доналд Тръмп. Радева върнала благия комплимент. Президетшата бе облечена в елегантна синя рокля, препасана с алена лента през кръста, и лилави обувки в добавка. Мелания пък по традиция бе с черна рокля до земята на обичания й дизайнер Ралф Лорън.

За първи път брачната половинка на държавния ни глава бе видяна с амулета срещу зли сили на старта на благотворителната акция по случай „ Българската Коледа” в края на предходната година. Тя не го носи непрестанно, предават от Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР