Първа политическа сила ще бъде ГЕРБ. С много малка разлика

...
Първа политическа сила ще бъде ГЕРБ. С много малка разлика
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: ПП ще седне с ГЕРБ на масата, нова формация на следващите избори

" Първа политическа мощ ще бъде ГЕРБ. С доста дребна разлика втори ще са Политическа партия. Движение за права и свободи се връща на 3-та позиция, а Българска социалистическа партия ще остане със напълно дребна разлика след него. Демократична България също влизат в Народното събрание. Има Такъв Народ ще влязат може би в последния миг. " Това предвижда Теодора Стефанова, позната като гадателката на Силвио Берлускони, в ефира на " NOVA ".

Тя уточни, че " Възраждане " е една от трите постоянни партии - дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи - в които няма да има промени.

" Една пария е под въпрос да влезе в Народно събрание, само че е значим фактор - това е партията на Стефан Янев ", счита гадателката.

" Никой няма да може да сформира държавно управление ", сподели още тя, само че акцентира, че ще има необятна коалиция за сформиране на държавно управление, а Политическа партия ще седне с ГЕРБ на масата. Гадателката изясни, че Бойко Борисов няма упоритостта да се върне като министър-председател и ще е като Берлускони.

" Ще има мъж и жена, претенденти за министър-председател. Съвсем нови, няма да бъдат тези, които са на предходните избори и в настоящето държавно управление, което си отиде ", уточни Стефанова и акцентира, че не е наложително да са от първата партия.

" Ще седнат всички дружно на масата, този път ще има един преклонен звук, ще са по-диалогични. Това ще го забележим всички ", добави тя и предвижда, че за диалогичността огромна роля ще изиграят президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.

По думите й двамата водачи на Политическа партия ще разделят пътищата си, а държавното управление няма да издържи дълго и още напролет е допустимо да има избор на съмнение.

Според нея на другите избори за първи път ще забележим една нова партия – центристка. Тя ще се углавява от мъж и жена.

" Мъжът ще бъде в изпълнителната власт. А дамата ще бъде в Народното събрание. Това ще бъде новият план, новите лица, които ще устоят малко повече от това, което ще се образува в този момент ", заключи Теодора Стефанова.

Годината на България ще е 2025, сподели още тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР