Първа инвестиционна банка (Fibank) представи поредния си социален проект –

...
Първа инвестиционна банка (Fibank) представи поредния си социален проект –
Коментари Харесай

FiBank пусна благотворителен календар с момичетата от отбора по художествена гимнастика

Първа капиталова банка (Fibank) показа следващия си обществен план – благотворителен календар за 2019 година. Той е декориран със фотоси на изящните и елегантни придвижвания на девойките от националния тим по художествена гимнастика, уловени от майсторското око на фотографа.
Календарът създаден напълно с благотворителна цел, а средствата, събрани от неговото разпространяване, ще бъдат предоставени за развиването на българския спорт. Красивите фотоси в календара са дело на фотографа Петър Пешев.

Благотворителната акция към този момент се е трансформирала в традиция, а всяка година банката създава и продуцира календари, подчинени на разнообразни дела.
" Подкрепата на спорта и спортни начинания е задача, визия и упоритост, които са заложени в нашата ценностна система. Искрени благодарности за това, че ни направихте и тази година част от едно прелестно прекарване за българската аудитория и и цялата нация – Световното състезание по художествена гимнастика. С тази чудесна благотворителна самодейност желаеме да дадем началото на нови и забавни неща в региона на този хубав спорт ", съобщи Илона Станева, маркетинг-директор на Fibank, съобщи БГНЕС.
Тази година концепцията е фотосите в календара е да изведе звездите от тима по художествена гимнастика от обичайното им амплоа и да ги сложи в по-различен и пречупен през художествения обектив метод на показване на този спорт.
От през днешния ден, 11 декември, календарът се предлага в цялата клонова и офисна мрежа на Fibank в страната. Цената му е 10 лв., а всеки закупил го получава особено удостоверение за подаяние от Българската федерация по художествена гимнастика. В края на месец януари следващата година или след изчерпването на продадените календари, банката ще удвои събраната сума.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР