Партньорските служби са знаели много добре какво се случва на

...
Партньорските служби са знаели много добре какво се случва на
Коментари Харесай

Шефът на БАБХ: Службите знаят кой играе зад Капитан Андреево“

Партньорските служби са знаели доста добре какво се случва на границата на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и кой играе зад паравана. Това съобщи шефът на БАБХ проф. Христо Даскалов пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че всички документи за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " ще бъдат дадени на прокуратурата . Проф. Даскалов е сигурен, че скоро ще имаме прокуратура, която ще се занимава със сериозните проблеми и да не бяга обратно . За предходната година към 110 000 хиляди камиони с храни за минали, от които 35-36 000 са директни, а останалите са за България и Европейски Съюз.
 Шефът на БАБХ: Тонове храни с пестициди са влезнали през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “
Шефът на БАБХ: Тонове храни с пестициди са влезнали през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “

Според нашите данни 10% от пробите са позитивни с пестициди

Служителите, които са излели в отпуск по болест, са трима . Това е станало тъкмо в навечерието на одита на " Капитан Андреево ".

В последните няколко месеца чиновници, които са ангажирани и позиционирани по-високо в йерархията, когато започнахме да надничаме в тяхната работа, за това какви контракти са сключвани, излязоха в отпуск. Има много чиновници, които ненадейно се разболяха и боледуват много време. Всички тези болнични се ревизират, посочи проф. Христо Даскалов.
 Петков: С всеки оставащ час от ръководството ни си връщаме контрола над Капитан Андреево
Петков: С всеки оставащ час от ръководството ни си връщаме контрола над Капитан Андреево

В страната ще влизат в допълнение съвсем 50 млн. лева на година, акцентира той

Той добави, че постепенно се реагира на инспекцията на болничните, като се ревизират към 10 души от БАБХ . Това е елегантният метод да се разсеят облаците и да не сме в изпълнителната власт, уточни проф. Христо Даскалов . Вече има и няколко уволняване чиновници, които също са били на високи длъжности .

По 20 проби дневно се взимат, като има два работещи апарата на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " . Апаратите се бездушни неща, те са машини и могат да вършат толкоз проби за 24 часа.

Проф. Христо Даскалов се надява през август месец страната доста бързо да задейства нещата, с цел да приготви помещението за новата държавна лаборатория.
 Фирмата на
Фирмата на " Капитан Андреево " чакала да падне властта, към момента не се изнася

Заплахите към чиновници на БАБХ продължават
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР