Партийната структура на ИТН в Плевен и още 4 в

...
Партийната структура на ИТН в Плевен и още 4 в
Коментари Харесай

Пет от структурите на ИТН в Плевенско избраха Радостин Василев пред Слави

Партийната конструкция на Има Такъв Народ в Плевен и още 4 в района избраха да поддържат регионалния ръководител Радостин Василев пред водача на партията Слави Трифонов, оповестиха за " 24 часа " напуснали партията.

Според източника, общинският координатор на плевенската конструкция Диян Петков изпратил в събота формалната им позиция до отцепниците от Има Такъв Народ.

" От през днешния ден напущаме Политическа партия " ИТН " и повече няма структури на партията в Плевен, Кнежа, Левски, Долни Дъбник и Пордим ", афишират в декларация си от управлението на общинските организации.

" Смятаме, че актуалните събития са неприемливи и в безспорен контраст с задачите и идеалите, с които започнахме първоначално. Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и Движение за права и свободи и не можем да поддържаме сляпо подправени пророци. С актуалната декларация заявяваме цялостната си поддръжка към Областния координатор на Политическа партия “Има Такъв Народ” - Плевен и министър на младежта и спорта Радостин Василев, Общинският координатор на Политическа партия “Има Такъв Народ” - Плевен Деян Петков, както и към Иво Атанасов, Георги Георгиев, проф. Николай Радулов, Светлин Стоянов и Кирил Симеонов, които застанаха точно зад идеалите, заложени от основаването на партията, и не предадоха своите гласоподаватели ", се споделя в декларацията им
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР