Партията предложи отново обществените организации да минат на регулирания пазарБолници,

...
Партията предложи отново обществените организации да минат на регулирания пазарБолници,
Коментари Харесай

ГЕРБ не разбирали ината на властта да държи общините и храмовете на тъмно

Партията предложи още веднъж публичните организации да минат на контролирания пазар

Болници, църкви, джамии, общини, старешки домове, детски градини, учебни заведения и други изнемогват поради високите сметки за ток. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. „ Компенсациите за декември и януари са алегорични, на фона на сметките, които заплащат “, сподели още той на брифинг от партията, във връзка предлагането им за обезщетения за пострадалите публични организации. От ГЕРБ-СДС оферират тези организации да минат на контролирания пазар - да заплащат ток на потребителски, а не на промишлени цени, оповестява.

Добрев добави „ Не разбираме ината на ръководещите да не пуснат за разглеждане тази точка и тази седмица в пленарна зала. Този план на решение не е за нас, не е за опозицията, той е за всички тези организации, които са във все по-голяма безисходица “.

Добрев посочи, че планът на решение на партията е бил прегледан единствено в енергийната комисия и отритнат. „ Искаме осветлението да свети за всички. Не единствено за членовете на ГЕРБ, освен за членовете на Българска социалистическа партия, за всички “, безапелационни са от опозицията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР