Партията на Слави Трифонов Има такъв народ“ е готова да

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ“ е готова да
Коментари Харесай

ИТН ще подкрепя само „добрите идеи“ на ГЕРБ

Партията на Слави Трифонов „ ИТН “ е подготвена да поддържа единствено „ положителните хрумвания “ на ГЕРБ. Това стана ясно по време на срещата сред двете политически сили. Тя е трета и последна за деня за обединението ГЕРБ-СД, която през вчерашния ден реши, че стартира диалози с всички в 49-тото Народно заседание.

В този парламент ще подхождаме градивно и практично. Мога да ви уверя, че ние, като парламентарна група, ще подкрепим всяка една добра концепция, без да робуваме на идеологически щампи. Ако има нещо хубаво, което считаме и ние и вие, че е потребно ще го подкрепим, само че в случай че считаме, че не е положително не може да очаквате поддръжка за него “, сподели ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

По думите му, в случай че се получи болшинство в този парламент то би трябвало да има обща управническа стратегия, а не управническата стратегия на някоя от партиите.

Председателят на ПГ на ГГЕРБ-СДС Десислава Атанасова означи, че това е първият диалог, който организират с ПГ на Има Такъв Народ в 49-ия парламент, а и преди този момент.

До този миг, както знаете, провеждахме серия от диалози с другите парламентарни групи, като в тези диалози главен акцент са вероятни единодушия по секторните политики от нашата управническа стратегия и надлежно визията на останалите парламентарни групи за опциите за поддръжка на тази управническа стратегия, както и другите хрумвания за консолидация на общи решения, съобщи Десислава Атанасова.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР