Партия ще има 65 депутати, а ГЕРБ - СДС

...
Партия  ще има 65 депутати, а ГЕРБ - СДС
Коментари Харесай

Окончателно: Има такъв народ с 65 депутати, ГЕРБ-СДС с 63

Партия " " ще има 65 депутати, а " ГЕРБ - Съюз на демократичните сили " - 63. Това стана ясно по време на съвещанието на, откакто комисията гласоподава оповестяването на окончателните резултати от предварителните парламентарни избори на 11 юли, предава.

Парламентарната група на Българска социалистическа партия ще се състои от 36 народни представители, а тази на " Демократична България " - от 34. Движение за права и свободи ще има 29 депутати, а " Изправи се! Мутри вън! " - 13.
 Краен резултат: ИТН победи ГЕРБ с над 15 600 гласа Краен резултат: " ИТН " победи ГЕРБ с над 15 600 гласа
Политическа партия " ИТН " е победител на предварителните парламентарни избори на 11 юли. Това излиза наяве при 100% обработени протоколи, съобщав...

4-процентовата преграда за влизане в Народното събрание е 109 266,08 гласа. С " Не поддържам никого " пък са дали своят вот 35 201 гласоподаватели в страната и в чужбина. Тези гласове са действителни, само че не въздействат на разпределението на мандатите. Очаква се на уеб страницата на ЦИК да бъде качено и решението с окончателните резултати от вота и разпределението на мандатите по изборни региони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР