Партия Има такъв народ изрази възмущение от позицията на Продължаваме

...
Партия Има такъв народ изрази възмущение от позицията на Продължаваме
Коментари Харесай

"Има такъв народ" се възмути от Кирил Петков заради сертификата за COVID-19

Партия " ИТН " изрази отвращение от позицията на " Продължаваме промяната ", съответно от министър-председателя Кирил Пеков, който. Петков прикани и бизнеса да стимулира чиновниците си да се имунизират против COVID-19, с цел да се смекчат следствията от идната вълна на инфекцията.

В декларация от трибуната на Народното събрание Андрей Чорбанов от " ИТН " - имунолог, безверен в ефикасността на имунизациите против COVID-19 - разгласи, че въвеждането на удостоверенията за ковид за спомагателни браншове, както и продължаването на действието на досегашните правила не са били коментирани на съдружните.

" Правото на труд не може да бъде ограничавано с такива наложителни административни ограничения, без действителна опция ", счита " ИТН ", като Чорбанов добави, че условието на документите за COVID-19 било " индиректен напън към хората да се имунизират ". Професорът обаче пропусна да спомене, че удостоверенията за ковид в включват благоприятни условия и за преболедували, и за хора с антитела, и за изследвали се с PCR или антигенен тест. Чорбанов настоя както имунизациите против COVID-19 да са безвъзмездни, и тестванията да се поемат от страната.

Имунологът стигна в заключенията си до извода, че документът за COVID-19 е неефикасен, тъй като в Западна Европа, където имунизираните против тежко протичане на инфекцията са над 80%, " в този момент са подложени на ". Експертът на " ИТН " по здравни политики в общото си изявление избегне обстоятелствата, че в, че огнищата са в региони с по-ниско имунизационно покритие, както и че, въпреки и броят на нови инфектирани да се е нараснал, болестта най-често протича леко точно поради отбраната от COVID-19.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР