Партия ГЕРБ е едно огромно богатство, палитра от професионалисти от

...
Партия ГЕРБ е едно огромно богатство, палитра от професионалисти от
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ – Враца проведоха областно отчетно-изборно събрание

Партия ГЕРБ е едно голямо благосъстояние, палитра от експерти от разнообразни области – лекари, учители, шефове, научни служащи, хора от неправителствения бранш и бизнеса, хора с доста гении – занаятчии, хора, пишещи музика, стихове “.

С тези думи ръководителят на НИС на ЖГЕРБ Екатерина Йорданова се обърна към представителите на регионалната организация от Враца в границите на отчетно-изборно заседание на ЖГЕРБ-Враца. На събранието участваха и инж. Петя Аврамова, регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ-Враца и депутат в 47-ото Народно заседание, Йоана Фильова – зам.-председател на НИС Жени ГЕРБ, Цветелина Николаева – член на НИС Жени ГЕРБ от област Враца, и 36 делегати, членове на ЖГЕРБ от област Враца.

Йорданова акцентира, че женското водачество внася мекост в връзките и организациите разцъфват, тъй като има изключителни дами, които с самообладание, мъдрост и любов реализират обилни резултати. „ Това виждам тук – има отношение към всеки подробност. “ Заяви Йорданова и благодари на инж. Петя Аврамова за организацията и поддържането на структурата в тази сложна обстановка. Тя бе безапелационна, че от ден на ден би трябвало да се прави за хората, а на непрестанните офанзиви би трябвало да се дава отговор с положителните каузи на членовете на партия ГЕРБ и изрази страдание, че от време на време хората доста елементарно се поддават на операции. Йорданова прикани да се извеждат на напред във времето християнските полезности, като значими измежду тях са истината, добротворчеството и обичта сред хората. „ Жените на ГЕРБ са извънредно мощно показани в изборните акции, както и такива, които са свързани с доброволчество и щедрост. По мотив Европейския ден за здравословно хранене НИС на Жени ГЕРБ стартирахме национална акция в поддръжка на пчеларството под мотото „ Медът е здраве и живот “, добави тя.

В рамките на събранието стана ясно, че следва изработването на стратегия с 5 съществени целта за мандата, като особено внимание ще се обърне на насилието над дами, климатичните промени, задачите за стабилно развиване на Организация на обединените нации, възрастните хора. Стана ясно също, че ще бъде подкрепена всяка акция и самодейност от основна значителност на регионално равнище.

„ Борисов промени България и я сложи на европейската и международната карта като водач. Най-доброто председателство на Съвета на Европейски Съюз бе българското председателство “, напомни Йорданова.

Обсъдени бяха също и настоящи политически и стопански тематики, които директно рефлектират върху живота на българите.

Отчет на активността на Жени ГЕРБ-Враца и номиниране на ново управление на регионалната конструкция на Жени ГЕРБ бяха измежду точките от дневния ред на извършеното заседание. Отчет за активността на регионалната организация от 2019 година досега бе изработен от Милена Калъпова, сегашен регионален координатор на Жени ГЕРБ-Враца. Сред интензивностите се отличаваха участия в благотворителни, екологични, културни, политически и публични прояви, както и семинари, конференции на общественозначими тематики.

Номинирана за регионален координатор на ЖГЕРБ бе Пламена Цветанова, за регионален учредителен секретар – Христина Цонева, за членове на УС – Христинка Петкова, Венета Петрова, Анелия Тошева, Цветелина Петрова, Лилия Димитрова и две кандидатури на Бяла Слатина и Мизия.

Номинациите за регионален координатор, учредителен секретар и членове на УС на ЖГЕРБ-Враца ще бъдат препоръчани за одобряване на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР