Партиите гледат към местните избори наесен. Ако разбият и местната

...
Партиите гледат към местните избори наесен. Ако разбият и местната
Коментари Харесай

Георг Георгиев: ПП-ДБ искат да създадат хаос - такъв, какъвто създадоха в изпълнителната власт, да го пренесат и в местната

" Партиите гледат към локалните избори наесен. Ако разбият и локалната власт, това ще бъде краят на страната. Те (ПП и Демократична България, бел. ред.) желаят да основат безпорядък - подобен, какъвто сътвориха в изпълнителната власт, да го пренесат и в локалната ". Това разяснява лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Перник Георг Георгиев пред Българска национална телевизия.
 
По думите му единственото, което се чува сега е неналичието на опция за основаване на държавно управление. Георгиев не може да си показа дали съществува коалиция, която не може да се разбере по тематиката за бюджета.
 
ГЕРБ усещат неуспехите на Политическа партия всеки ден във всичко - в инфлацията, в магазините, в бензина, в газта, в интернационалния имидж на страната. Откакто държавното управление на Кирил Петков не ръководи се вижда каква е цената на бензина, на дизела, на енергоносителите какви са сега, съпостави Георгиев.
 
Той уточни, че властта в никакъв случай не може да бъде цена за нищо. Никога за ГЕРБ персоните и фигурите не са били значими и че една промяна се съдържа в това да се махне основният прокурор Иван Гешев и да се постави " комунистическият следовател " Бойко Рашков. Ако Рашков е емблемата на положителните демократични сили, то каква е самата коалиция ПП-ДБ, недоумява водачът на МГЕРБ.
 
По отношение на премахването на Паметника на руската войска, Георгиев добави, че това изисква необятен консенсус. Светът се намира в положение на война, Европа е в положение на война и не можем да се увъртане във връзка с политиката си по отношение на Украйна и Русия. Военнотехническата помощ за Украйна се реализира само и единствено заради самодейността на ГЕРБ, разяснява той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР