Парти трамвай ще радва столичани тази събота (21.01.2023 г.), съобщиха

...
Парти трамвай ще радва столичани тази събота (21.01.2023 г.), съобщиха
Коментари Харесай

Срещу езика на омразата: Столичен парти трамвай ще се превърне в сцена за музика

Парти трамвай ще радва столичани тази събота (21.01.2023 г.), оповестиха от Центъра за градска подвижност. Оттам уведомяват, че той ще тръгне в 18:00 ч. от площад „ Възраждане “, ще се движи по специфичен маршрут, смесен сред линии № 27 и № 5.

" Трамвай от последно потомство PESA ще се трансформира в сцена за музика, танци и актуален пърформанс, в който пасажерите ще имат опцията да се изявят и като актьори ", пишат те.

Става ясно, че самодейността е на Националния център за нововъведения и цифрови изкуства, а Центърът за градска подвижност и Столичен електротранспорт са уредници на тази демонстрация. А задачата й е да се противодейства на вандализма и езика на омразата към общите достижения в градската среда, която напълно не е даденост, а резултат от труд, творчество, самообладание, отговорност и взаимни старания.

Събитието е част и от смяната в метода на пътешестване в публичния превоз и общата цел той да е пожеланото място за напредване в града, в това число и посредством смяна на тарифната политика.

Пътуването в „ Party Tram ” ще става с постоянен превозен документ.

Ето какъв е и маршрутът му: От 18:00 ч., от площад „ Възраждане “ по този на линия № 27 до „ Манастирски ливади-Запад “;А от 20:15 ч. – преход към маршрут на линия № 5 – „ Бъкстон “ и назад по същия път до надлез „ Надежда “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР