Парламентът ще разгледа промените в Закона за здравето на второ

...
Парламентът ще разгледа промените в Закона за здравето на второ
Коментари Харесай

Парламентът ще разгледа забраната за пушене на наргиле на обществени места

Парламентът ще прегледа измененията в Закона за здравето на второ четене. Това планува програмата за работа на Народното събрание.

Измененията са импортирани от водача на НФСБ Валери Симеонов и група народни представители. Текстовете плануват възбрана за пушене на произведения за водна лула, несъдържащи тютюн, или по този начин наречените наргилета.

Целта на законопроекта е запазване здравето на популацията и в частност здравето на децата и подрастващите, посредством предприемането на законодателни и административни и други ограничения във връзка с ограничение на използването на произведения за водна лула, както и на предлагането и продажбата им на деца.

Депутатите ще се занимаят и с измененията в Закона за рибарството и аквакултурите на първо четене. Промените са импортирани от ръководителя на Земеделска комисия и народен представител от ГЕРБ Мария Белова.

Предложението е обвързвано с Оперативна стратегия за развиване на бранш „ Рибарство “ 2007-2013 година

Съгласно текстовете Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури е длъжна да предприеме нужните дейности за събирането и на недължимо платените и надплатените суми по планове, финансирани от европейските фондове и държавния бюджет, както и санкциите и другите парични наказания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР