Парламентът одобри годишния доклад за състоянието на въоръжените сили у

...
Парламентът одобри годишния доклад за състоянието на въоръжените сили у
Коментари Харесай

Каракачанов: По темата с отбраната не трябва да се говори с популизъм

Парламентът утвърди годишния отчет за положението на въоръжените сили у нас след спор, траял повече от два часа. Той беше подсилен от 94 народни представители, 28 гласоподаваха " срещу ", а 24-ма се въздържаха.

Министърът на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов съобщи, че по тематиката с защитата не би трябвало да се приказва с популизъм, защото в документа има задоволително сериозни бележки и той отразява действителното положение на нашата отбранителна дарба.

" Докладът е задоволително сериозен, задоволително противен, даже аз да го чета. Това е истината. Тя би трябвало да се знае и аз чаках рационални оферти какво да променим в идващите години, без значение дали ние сме на власт, или вие ще дойдете на власт. Крайно време е по тематики като войска, национална сигурност, полиция, да имаме една константна политика, която без значение дали са леви, десни, пембени, оранжеви и по този начин нататък, да върви в една посока. Така се прави държавност, по този начин се построява институция ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР