Парламентът не успя да започне работа и заседанието за днес

...
Парламентът не успя да започне работа и заседанието за днес
Коментари Харесай

Прекратиха заседанието на парламента

Парламентът не съумя да стартира работа и съвещанието за през днешния ден бе прекъснато. Около 12:20 часа на трибуната бяха депутатите от Има Такъв Народ, а по цялото продължение местата на президиума бяха обсадени от народни представители от Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ, предава БНР. 

" След извършени разисквания в границите на Председателския съвет се откри, че не може да се възвърне естествената работа и реда в залата, заради което приключвам съвещанието. Следващото съвещание – както си е по устав – на следващия ден в 9 часа ", съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. 

Заседанието на Народното събрание стартира с декларация от името на " Възраждане "  във връзка с " беззаконието "  в последните дни и седмици, предава Българска телеграфна агенция. Костадинов засяга дейностите на така наречен " конституционно болшинство "  –ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. Той уточни, че грубото тъпчене на законите е намерило своя апотеоз с дейностите в центъра на София. " Без никакъв законов акт, без заповед, без решение, в центъра на София безчинстват някакви хора, въоръжени с флексове ", разяснява Костадинов. Наложи се Росен Желязков да прекъсне съвещанието и да свика Председателски съвет.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР