ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 „Аз съм един от вас! Аз съм един

...
ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
„Аз съм един от вас! Аз съм един
Коментари Харесай

Цветанов в Бисер: Аз съм един от вас и ви обичам

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

„ Аз съм един от вас! Аз съм един от жителите на Бисер. Станах подобен през 2012-а година, когато дружно преживяхме една ужасна покруса. Познаваме се чудесно, а в този момент ще показва хора, които аз познавам добре и на които имам вяра безусловно “, сподели в харманлийското село Бисер ръководителят на Политическа партия Републиканци за България Цветан Цветанов.

„ Той беше непрекъснато до нас. На минус 15 градуса. Въпреки че беше министър на вътрешните работи, се раздаваше за хората в Бисер. Подкрепяше ни и решаваше всички проблеми. Този човек, Цветан Цветанов в действителност остави сърцето си в Бисер “, сподели баба Тянка от Бисер.

Пред хората в Бисер тя гордо показа своя внук Георги Христов. Той е приключил право в Софийския университет и съумял да си откри работа в известна адвокатска адвокатска фирма в София. 28-годишният юноша обаче предпочел да се върне в родния Харманли.

„ Това е пътят. Да възродим районите и да задържим младежите в България и по родните им места “, сподели Цветан Цветанов.

„ Радостина Циркова е нашият лидер в листата за 29 МИР Хасково. Образовала се е в София и Болоня и е работила в Брюксел. Но е избрала да се върне в България. Да работи във високотехнологична компания, тук в Родината си. Въпреки, че има подготовка да направи сполучлива кариера на Запад, е избрала България. И заслужава нашето цялостно доверие! “, сподели още Цветан Цветанов.

„ Познавам Цветан Цветанов от няколко години, тъй като дълги години живях в Съединени американски щати. Направих сполучлив бизнес там. Живял съм в Чикаго и чудесно познавам българската емигрантска общественост там. Помагал съм на доста хора. С всичко каквото мога. Така както Цветан Цветанов е помагал на Бисер да се възроди. Републиканци дружно ще възродим България. Ще върнем нормалността и ще подпомогнем действителната стопанска система. Ще спрем раздаването на държавни поръчки и харченето на нашите пари през прозореца на джипката “, сподели зам.-председателят на Политическа партия Републиканци за България Павел Вълнев.

Хората в Бисер се възмутиха, че единствено два часа преди срещата им с републиканците от община Харманли са сложили камера за видео наблюдаване на площада.

„ Ще победим страха! Ще победим и на изборите. В Бисер, в Харманли, в Хасковска област. България също ще победи страха “, обявиха самоуверено републиканците. Те направиха обща фотография с хората от Бисер. На площада с емблематичното име „ Победа “. „ Победа с бюлетината с номер 21 през 2021 година “, видя символиката Цветан Цветанов.

Преди срещата в Бисер листата с претенденти от 29 МИР Хасково беше показана в Харманли.

В градската градина на Харманли се събраха стотици локални хора, които го приветстваха и поддържаха.

„ България не наподобява на европейска страна, тя към този момент е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна стопанска система, а комунистически капитализъм. Заедно ще променим всичко това “, добави Павел Вълнев.

„ Павел Вълнев е процъфтяващ човек. Той е един от нас, той познава чудесно проблемите на частния бизнес. Разчитаме на него, с цел да можем да възстановяваме страната, да открием нови работни места и да има действителна конкуренция, а не надхитряне кой е по-близък до властта “. Това обявиха представители на локалния бизнес.

„ На първо място сме по смъртност в Европейския съюз, на последно по имунизирани. Българите не заслужаваме това. Не може повече някой да краде нашите пари и да търгува с животите на нас и нашите близки “, сподели Павел Вълнев.

Според него Борисов е изгубил борбата с пандемията, в България царува цялостен безпорядък с имунизациите и някой е задължен да поеме политическата отговорност за това.

„ Щастлив съм скъпи другари да видя тази гради претъпкана с хора. Това значи, че сме победили страха. Ще реализираме победа в Харманли, тъй като нашата листа е най-младата, най-красивата и в нея са най-образованите хора “, сподели ръководителят на Политическа партия Републиканци за България Цветан Цветанов.

„ Аз в никакъв случай не съм го споделяла, само че имам доста мощна прочувствена връзка с Харманли. От тук е моя вуйчо, който отдаде живота си да образова хората в Харманли. Сигурна съм, че измежду вас има доста негови възпитаници “, сподели лидерката на листата Радостина Циркова. От Харманли е регионалният координатор на партията за област Хасково Димитър Димитров, както и още доста локални хора.

„ Искам да поздравя всички другари от Харманли и област Хасково за доблестта и куража. Републиканците и българският народ дружно водим борба за връщане на нормалността в страната “, посочи Цветан Цветанов.

„ Ще превърнем дружно върховенството на закона. Ще унищожим бюрокрацията като създадем работещо електронно държавно управление и работещи общински администрации. За работим за процъфтяващи райони и разцвет на Хасковския район. Ще отстояваме нашите ограничения за опазване и поощряване на дребния, фамилния и междинния бизнес “, сподели още Цветан Цветанов.



Десетки хора от Харманли споделиха проблемите си и дадоха обещание поддръжка за Цветан Цветанов, Павел Вълнев, Радостина Циркова и мощния тим на Републиканци за България.

„ Много е значимо да създадем значим и осведомен избор за бъдещето на България. През 2021 година правилният избор е номер 21 в интегралната бюлетина “, акцентира Цветан Цветанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР