Парламентарната комисия за стандартите на британския парламент е разширила .

...
Парламентарната комисия за стандартите на британския парламент е разширила .
Коментари Харесай

Разширяват разследването срещу британския премиер

Парламентарната комисия за стандартите на английския парламент е разширила. Това излиза наяве от последния лист с отворени запитвания, оповестен на формалната страница на Народното събрание през днешния ден, оповестява " Ройтерс ".

Разследването за това дали Сунак вярно е заявил дяловото присъединяване на брачната половинка си в компания за грижи за деца, която може да се облагодетелства от новата държавна политика, стартира на 13 април.

Комисията дава отговор за кодекса на държание на Камарата на общините и проверява всички хипотетични нарушавания.
 Разследват Руши Сунак поради жена му и спор на ползи
Разследват Руши Сунак поради жена му и спор на ползи

Комисия в английския парламент разисква обстановката

Разследването е било разширено на 20 април, с цел да обхване частта от кодекса, която гласи, че членовете на Народното събрание не би трябвало да разкриват детайлности за каквото и да било следствие на комисията.

След като следствието беше оповестено обществено, представителят на премиера удостовери, че то е обвързвано с компанията за грижи за деца и увери, че дяловото присъединяване на брачната половинка на Сунак в " Кору кидс " е транспарантно заявено.

Няма да злоупотребявам какво изследва или не изследва комисията, съобщи през днешния ден представителят на Сунак, запитан за удължаването на следствието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР