Парламентарната комисия по превенция и противодействие на корупцията реши да

...
Парламентарната комисия по превенция и противодействие на корупцията реши да
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия в парламента привика Цацаров за изслушване

Парламентарната комисия по предварителна защита и противопоставяне на корупцията реши да предложения на чуване ръководителя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров . То ще се организира откакто той отговори на поредност от въпроси, които депутатите му насочиха на първото си съвещание предходната седмица.

На съвещанието на Комисията през днешния ден не е била обсъждана оставката на Цацаров.

Заради по-ранното привършване на пленарния ден през днешния ден, комисията е заседавала по-рано, без да уведоми медиите за смяната. Решенията публицистите научиха от парламентарния пресцентър. 
КПКОНПИ видя " корупционен риск " в концепцията министър да съставлява страната по каузи
Антикорупционната комисия, чийто ръководител Сотир Цацарове в оставка, насочи съществени рецензии към законопроекта за изменение и допълн...
Прочети повече
От известието излиза наяве, че въпросите към този момент са получени от Сотир Цацаров и следва той да отговори.

Миналата седмица националните избраници дебатираха, че чакат информация за инспекциите за корупция и делата за конфискация, обсъждани в мандата на Цацаров, както и дали има каузи, които проверявани са водили против Комисията поради свои нарушени права.

Очаква се отговорите да дойдат идната седмица и да бъде планувано чуването.

След Цацаров народните представители ще вземат решение дали да поканят на чуване и шефа на Държавната организация " Национална сигурност " Пламен Тончев по отношение на отнетия в това време допуск до класифицирана информация на Сотир Цацаров.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР