Парламентарната група на ПП-ДБ ще види какво решение ГЕРБ ще

...
Парламентарната група на ПП-ДБ ще види какво решение ГЕРБ ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: А има ли разум насреща?

Парламентарната група на ПП-ДБ ще види какво решение ГЕРБ ще вземат и дали ще продължат да поддържат " некоалицията ", само че не трябвало да се чака да има закани, да се клати лодката и да се дестабилизира страната.

Когато има опция и виновен път, уверено ще го създадем, само че няма да се занимаваме с лашкане, закани и извиване на ръце. В момента няма виновна опция, на която да се заложи, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов в отговор на въпрос дали предстоят нови предварителни парламентарни избори пред страната, откакто водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов с цел да реши дали да продължи да поддържа сглобката.

Коментарът си той направи, откакто новият кмет на София Васил Терзиев даде

Каква е алтернативата - да се хвърли страната в продължение на парламентарната рецесия ли, запита Иванов?
 Бойко Борисов в сглобки не взе участие, ръководството на страната е мъка
Бойко Борисов в сглобки не взе участие, ръководството на страната е мъка

Политическа партия си веят флагове с " Възраждане " и Българска социалистическа партия, а задачата им е единствено да кажат, че мачкат ГЕРБ

Според него партиите в " некоалицията " би трябвало да се научат да живеят дружно и да се научат по какъв начин се вършат сделки сред съперниците. Трябва да се премине от това всеки да вземе цялата власт за себе си, да вземе цялата баница за себе си и да размаха бухалките на властта, сподели Иванов, съгласно който партиите в сглобката може да си нямат доверие и да останат съперници и съперници.

Въпросът е дали избираме настоящия режим на ръководство и да носим отговорност пред страната. Резултатите демонстрират, че тази отговорност носи негативи, посочи Христо Иванов.

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков съобщи, че нищо не се е трансформирало от целите на ПП-ДБ, като ще продължат да работят за промяна в службите, за влизането на България в Шенген и в Еврозоната.

Атанас Атанасов пък настоя Народното събрание да стартира за идната година. Емоциите от локалните избори ще отминат и би трябвало да се захванем със същинска работа, прикани Атанасов. Той добави, че възможното  не е промяна, а извършване на отговорностите.
 Борисов зове за компромис в името на държавното управление
Борисов зове за компромис в името на държавното управление

Ние би трябвало да подкрепим " претендента на държавното управление " в София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР