Парите са важна част от живота ни, но има хора,

...
Парите са важна част от живота ни, но има хора,
Коментари Харесай

Финансов малшанс: Тези зодии са обречени парите да бягат от ...

Парите са значима част от живота ни, само че има хора, които колкото и да се мъчат, просто не могат да преуспеят финансово, написа struma.bg. Според астрологията това може да се дължи на зодиакалния ви знак, а пет зодии са обречени на безпаричие.

Ето кои са петте зодии, които в никакъв случай няма да забогатеят:

Близнаци
Астролозите са безапелационни, че Близнаците имат шанс с парите. Те постоянно имат по доста, само че имат един сериозен проблем. В деня, я който вземат заплата стартират да харчат за завършения – да вземем за пример за екскурзия до някоя екзотична страна или полет с делтапланер, скок с парашут или полет с балон.

Точно поради това един ден те живеят като царе, а в оставащите дни от месеца го карат на самун и сол. Да, Близнаците няма да се видят с доста пари, само че пък за тях спомените и мощните страсти от скъпите удоволствия са по-важни от някакви си хартийки в портфейла.

Везни
Работа за пари – леле, какъв брой безинтересно! Всеки ден отиваш на едно и също място и правиш едни и същи неща, с цел да може след това да си купиш храна и да си платиш сметките? Е, не – тъкмо това убива Везните и те не могат да търпят подобен живот. Те желаят работа, която да им носи наслада, само че умъртви тези инициативи не носят пари.

Астролозите са безапелационни, че розовите фантазии на Везните за креативна работа ги обрича на безпаричие. Ако превъзмогнат тези си нереални цели и си намерят сериозна работа може и да видят някой и различен лев в себе си, написа jenata.blitz.bg.

Стрелец
Стрелците работят по този начин като че ли в тях се е вселил Стив Джобс. С интензивен труд те натрупат прилични средства в банковите си сметки. Проблемът при тях е, че през несъмнено време нещо в тях прегрява и стартират да харчат пари на пакост освен това за всевъзможни нелепости.

Именно тъй като пръскат пари за щяло и нещяло астролозите предизвестяват, че те в никакъв случай няма да могат да се похвалят с дебела банкова сметка. Успеят ли обаче да притъпят склонността си към разточителство може и да имат някой заделен лев.

Водолей
Смело може да се каже, че множеството представители на Водолея са креативен персони. Те изпитват същинско наслаждение от това да творят нещо – било то изобразително изкуство, картини, керамика и други.

Именно поради това те мечтаят някой ден някой да открие скрития създател в тях и точно от това да натрупат бленуваното от тях благосъстояние. Но астролозите са безапелационни, че с този метод те в никакъв случай няма да имат пари в себе си и би трябвало да не помнят за тези си фантазии.

Риби
Казват, че парите са мощ и отговорност, само че Рибите не се нуждаят от това „ положително “. От детството си те не могат да изкоренят максимализмът и мечтателността от себе си. Все мрънкат и намират недостатъци в работата си и поради това постоянно сменят работното място, а оттова и се обричат на безпаричие.

Но астролозите разясняват, че Рибите са целунати от ориста, защото в някакъв стадий от живота им се намира половинка, която има пари в обилие и им обезпечава бленуваното от тях благосъстояние.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР