Парите, които правителството на САЩ възнамерява да изпрати в подкрепа

...
Парите, които правителството на САЩ възнамерява да изпрати в подкрепа
Коментари Харесай

Американски сенатор: Нито цент за Зеленски


Парите, които държавното управление на Съединени американски щати има намерение да изпрати в поддръжка на Украйна, са загуба на пари на данъкоплатците , съобщи в Twitter членът на Камарата на представителите на Съединени американски щати от Аризона Пол Госар .

" Миналата година Зеленски, като държавен чиновник, е спечелил 100 милиона $. Как мислите, къде ще отиде по-голямата част от 40-те милиарда $, препоръчани за Украйна ? Не би трябвало да изпращаме нито цент ", написа той.

Според политика президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се стреми да стартира прокси война с Русия, което ще бъде неточност за Америка с световни последствия .

Правителството на Съединените щати би трябвало да се занимава с вътрешната си политика: с държавния дълг, инфлацията и имиграцията, акцентира Госар, обяснявайки решението си да гласоподава срещу помощта за Киев.

По-рано Камарата на представителите утвърди спомагателен пакет от помощи за Украйна и изпрати законопроекта за гласоподаване в Сената.

В четвъртък сенаторът от Кентъки Ранд Пол попречи на горната камара на Конгреса на Съединени американски щати да одобри законопроект за разпределяне на спомагателна помощ за Украйна в размер на рекордните близо 40 милиарда $ . Според него при сегашните условия Съединени американски щати просто не могат да си разрешат да играят ролята на международен стражар за сметка на бюджета си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР