Парите или здравето? Почивката или кариерата? Кои са факторите, определящи

...
Парите или здравето? Почивката или кариерата? Кои са факторите, определящи
Коментари Харесай

Парите, здравето, семейството или кариерата? Как изглежда пълноценният живот за българите

Парите или здравето? Почивката или кариерата? Кои са факторите, определящи пълноценния живот за българите?

Това са трендовете, които Lidl Bulgaria наблюдава в най-новото издание на годишното си проучване за настройките на хората към полезностите, извършено от " Прогрес консулт " измежду 1000 респонденти в национално представителна извадка.

Ако здравето и фамилията са водещите фактори за пълноценния живот на българите, то смисъла на парите става все по-важно.

През 2022 година 51% от българите показват парите като извънредно значими, спрямо 45% през 2020 година Финансовото поръчителство също затвърждава позицията си в Топ 10 фактора за пълноценния живот, споделят създателите на изследването.

Засега остава на последно място в класацията по степен на покритие, или действително реализиране на желанията.

Положителна наклонност е, че два фактора методично усилват смисъла си за финансовия триумф – интелектът и всекидневните привички, което демонстрира, че българинът ясно осъзнава, че с цел да е сполучлив би трябвало да поставя ежедневни старания.

Въпреки рецесиите в последните 3 години показателят на припокриване сред действителност и упования се е върнал към равнището си от преди Covid-пандемията, виждат още откривателите. " Българинът е постоянен, има реалистични упования и е крепко стъпил на земята ”, споделя Росен Кутелов, шеф на „ Прогрес консулт “.

Ролята на фамилията като изконна полезност за българина изпъква в разнообразни фактори, които той дефинира като основни за своя живот – да има деца, да поддържа връзка пълноценно с тях, да има положителни взаимоотношения с околните си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР