Парите и късметът са сред важните неща в живота ни,

...
Парите и късметът са сред важните неща в живота ни,
Коментари Харесай

Прост ритуал с дафинов лист привлича пари и късмет в дома ви

Парите и шансът са измежду значимите неща в живота ни, с цел да можем да се усещаме добре и да поддържаме естествен стандарт на живот. Затова и през днешния ден ви представяме метод, по който можем елементарно и бързо да ги притеглим вкъщи си.

Още от древността хората вършат това, с цел да може напълно бързо и елементарно да притеглят парите, щастието и насладата в дома си. Така също така те са пъдели и неприятната сила от жилището си, а всичко отнемало секунди. Оказва се, че всички притежаваме нужното в дома си, само че не сме и подозирали за свойствата му.

Древните вярвали, че дафиновият лист носи триумф и извършва желанията. Той пази уюта в дома, има мощна сила и се употребява за разчистване на жилището поради мощната си сила. Освен това е доста потребен против влага и неприятна миризма в дома ви. За задачата просто би трябвало да изгорите едно листенце от него. Той съдържа етерични масла, които имат способността да отпускат тялото и почистват дихателните пътища.

Когато в дома си изгорите листо, жилището се изпълва със прохлада, неприятните миризми изчезват, главоболието се изпарява, а дишането ви става по леко. Това нещо оказва помощ идеално при битка със стрес и безсънието. Хората мигновено усещат зареждане с позитивна сила. Дафиновият лист отблъсква насекомите и сполучливо ще кажете „ довиждане “ даже на молците.

Вземете един дафинов лист, сложете го в паница, запалете го и обиколете стаята, до момента в който листото не изгори изцяло. Може да излезете по-късно от стаята за 10-на минути. Гарантираме ви, че мигновено щом се върнете, ще усетите смяната и какъв брой по-добре ще се почувствате мигновено, написа jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР