Парис Хилтън разкри, че първият ѝ сексуален контакт се е

...
Парис Хилтън разкри, че първият ѝ сексуален контакт се е
Коментари Харесай

Парис Хилтън разкри, че е била изнасилена от по-възрастен мъж, когато е била едва на 15!

Парис Хилтън разкри, че първият ѝ полов контакт се е случил без нейното единодушие, когато е била изнасилена от по-възрастен мъж на 15-годишна възраст.
 

В изявление за Glamour UK, 42-годишната богата наследница сподели ужасяващия тормоз, на който е била подложена, откакто е консумирала напитка с упойващо вещество.
                             

По това време Парис живеела с баба си в Палм Спрингс и постоянно посещавала комерсиалния център Westfield Century City в Лос Анджелис с приятелките си.

Хилтън споделя, че по-възрастните мъже постоянно се мотаели из магазините и говорели с тях и един ден поканили Парис и нейните другари в къщата на един подобен мъж.

Парис сподели, че са ѝ предложили да пие охладено вино с горски плодове и един от мъжете бил изключително настойчив да я накара да изпие напитката.

„ Когато отпих може би една или две глътки, незабавно започнах да се усещам замаяна. Не знам какво е поставил в нея. Предполагам, че е било Rohypnol. ” - разкрива тя.
                             

Парис, която неотдавна стана майка за първи път, сподели, че се е събудила няколко часа по-късно, знаейки, че се е случило нещо неприятно.

„ Сетих се. Имам видения по какъв начин той е върху мен, покривайки устата ми, казвайки: „ Сънуваш, сънуваш “ и шепне това в ухото ми.

Парис добави, че претърпяното я предиздвикало да се засрами и скоро по-късно отишла в пансион в Юта за две години.

В предходно свое изявление Хилтън сподели, че детството ѝ е било “ограбено “ от хипотетичното принуждение в учебното заведение Прово Каньон, където е прекарала 11 месеца, когато е била на 17 години.

Свидетелствайки пред законодателите на Юта през февруари 2021 година, хотелската наследница сподели, че е била „ вербално, душевен и физически измъчвана всекидневно “ в Прово Каньон.

Бях откъсната от външния свят и лишена от всичките си човешки права. Не ми беше разрешено да бъда себе си, да имам лично мнение или даже да приказвам. Без диагноза бях принудена да одобрявам медикаменти, които ме караха да се усещам безчувствена и изтощена. Не дишах чист въздух и не виждах слънчева светлина в продължение на 11 месеца “, сподели тя.

„ Децата бяха арестувани, удряни, хвърляни в стени, душени и полово измъчвани постоянно в Прово… Не можех да рапортувам това, тъй като цялата връзка със фамилията ми беше следена и цензурирана. ”
                             

„ Това беше най-лошото от най-лошото… Няма изплъзване оттова. Седиш на стол и се взираш в стената през целия ден, крещят ти или те удрят. ” - добави тя.

Хилтън разкритикува институцията в своя документален филм от 2020 година „ Това е Парис “ и настоя за нова, по-строга регулация за учебните заведения за проблематични младежи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР