Пари Сен Жермен загуби с 0:2 като домакин срещу Монако

...
Пари Сен Жермен загуби с 0:2 като домакин срещу Монако
Коментари Харесай

Монако приземи звездите на ПСЖ

Пари Сен Жермен загуби с 0:2 като хазаин против Монако в мач от 26-ия кръг на френското състезание и се отдалечи на четири точки от водача Лил, който през днешния ден разгроми Лориен с 4:1. Шампионите в действителност са трети в класирането с точка зад Лион и две пред днешния си противник.

Монако поведе още в 8-ата минута с гол с глава на Софиан Диоп след асистенция на Рубен Агилар, а без контузените Неймар и Анхел Ди Мария ПСЖ по този начин и не съумя да отговори. Монако даже вкара втори гол в 51-ата минута, когато Гийермо Марипан завоюва топка в наказателното поле на домакините и преодоля вратаря с шут в долния десен ъгъл.

Неймар е навън от терените поради болки в слабините, до момента в който Ди Мария лекува травма в бедрото. Без тях тимът изнесе лекция на Барселона посред Камп Ноу " в Шампионската лига и завоюва с 4:1, само че през днешния ден сподели напълно друго лице.

Монако в това време е в прелестна серия. Отборът от Княжеството има девет победи и два равни в последните си 11 мача в шампионата и загуби за последно на 16 декември предходната година против Ланс. Това бе и последният мач от серията от три следващи провали.

Пари Сен Жермен пък беше в серия от пет следващи победи във всички шампионати преди днешното проваляне.

В идващия кръг парижани ще гостуват н Дижон, а Монако ще е хазаин на Брест.

Лига 1 26 кръг, неделя 21 февруари  Пари Сен Жермен 0:2краен резулат  Монако
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР