Пари Сен Жермен трябва да намали много високата сума, която

...
Пари Сен Жермен трябва да намали много високата сума, която
Коментари Харесай

ФИФА посече жестоко ПСЖ

Пари Сен Жермен би трябвало да понижи доста високата сума, която заплаща за заплати, а към този момент не може да отдава и играчи чартърен по време на зимния трансферен прозорец. Последната мярка пристигна със възбрана за това от страна на ФИФА поради постигане на лимита, оповестява " L`Équipe ".

Парижани пратиха Жоржиньо Вайналдум в Рома, Мауро Икарди в Галатасарай, Юлиан Дракслер в Бенфика, Абду Диало в Република България Лайпциг, Левин Курзава във Фулъм, Андер Ерера в Атлетик Билбао, Колин Дагба в Страсбург и Леандро Паредес в Ювентус.
 Ал Насър и Ал Хилал изгубиха от Пари Сен Жермен с 4:5 в другарска среща
Сблъсъкът на титаните Меси и Роналдо приключи с победа на ПСЖ над Ал Насър и Ал Хилал

Вижте детайлности

Единственият метод ПСЖ да получава пари и да понижи разноските си за заплати е да продава футболисти, както направи с Пабло Сарабия, който отиде в Уулвърхемптън.

Старши треньорът Кристоф Галтие съобщи, че парижани ще търсят негов заместител, само че от позиция на финансовия феърплей това наподобява доста мъчно, съвсем невероятно.

На клуба може да помогне вратарят Кейлор Навас, който се е насочил към изходите на " Парк де Пренс ". Костариканецът има единствено един мач през този сезон, а заплатата му е една от високите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР