Пари Сен Жермен финализира сделката по привличането на полузащитника Ренато

...
Пари Сен Жермен финализира сделката по привличането на полузащитника Ренато
Коментари Харесай

ПСЖ обяви трансфера на Ренато Санчес

Пари Сен Жермен завърши договорката по привличането на полузащитника Ренато Санчес от Лил. Халфът ще се събере с новия старши треньор на парижани Кристоф Галтие, подписвайки петгодишен контракт с френския гранд.

Санчес бе спряган с трансфер в първенеца на Серия А Милан, само че в последна сметка се озова на „ Парк де Пренс “.

Португалският национал завоюва Лига 1 под управлението на Галтие в Лил, където дойде от Байерн Мюнхен през 2019.

„ Много съм благополучен, че дойдох тук в Париж. Последните няколко дни бяха доста значими за мен и фамилията ми. Сигурен съм, че направих верния избор, подписвайки с клуба. Избрах Пари Сен Жермен, тъй като считам, че това е най-хубавият план за мен. Да остана във Франция беше значимо за мен, защото съм осведомен към този момент с това състезание “, стартира той за формалния уебсайт на парижани.

Бившият футболист на Бенфика е благополучен от опцията да работи още веднъж с Галтие, който размени на поста уволнения Маурисио Почетино предишния месец.

„ Познавам го доста добре. Той е добър треньор, който ми оказа помощ да се подобря доста след идването ми в Лига 1. Заедно ние даже успяхме да спечелим шампионската купа. Работихме добре дружно и съм благополучен, че още веднъж ще го създадем, както с него, по този начин и с треньорския му щаб. Да работиш с ментор, който познаваш, постоянно прави нещата по-лесни. Комуникацията посред ви е по-проста “, добави Санчес.

Пристигането на португалеца идва поради предстоящото прекосяване на Жоржиньо Вайналдум в Рома, а Идриса Гей е трансферна цел на някогашния си клуб Евертън. ПСЖ започва отбраната на купата си с посещение на Клермон в събота.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР