Парфюмът, който избираме, и начинът, по който го носим, казвам

...
Парфюмът, който избираме, и начинът, по който го носим, казвам
Коментари Харесай

Пръскаме ли прекалено много парфюм

Парфюмът, който избираме, и методът, по който го носим, споделям повече за нас и от облеклата. За лято или зима, за специфични случаи, за спорт, за когато ни е жалко - няма по-индивидуално нещо от избора на мирис.
 Givenchy, Dior, Guerlain, Burberry - десетте най-актуални парфюма на есен 2022
10-те парфюма на есен 2022

С мирис на подправки, жасмин и сандалово дърво

Какво количество обаче би трябвало да си сложим? Зависи ли то от мотива, за който го употребяваме, или времето на открито? На тези въпроси вземат решение да намерят отговори от Mr. Porter.

Въпрос на усет

Това е късият отговор на парфюмните специалисти, когато ги попитат по какъв брой пръски мирис би трябвало да слагаме. Все отново би трябвало да имаме поради дали парфюмът/одеколонът няма да се насложи върху различен мирис, да вземем за пример душгела, който сме употребили, или омекотителя за пране.
 Снимка 572691

Повече в хладни дни

Ниските температури не разрешават на аромата да се разгърне. Затова през есента и зимата е разрешено да употребяваме по-голямо количество парфюм.

Приятелите ни ще кажат

Ако имаме подозрения, че използваме прекомерно доста или прекомерно мощен мирис, постоянно може да се допитаме до околните си. Трябва да имаме поради и " ароматната отмалялост " - толкоз сме привикнали с избран мирис, когато го употребяваме отдавна, че имаме податливост да слагаме повече.
 Снимка 556956

Поводът

Ако е сантиментална вечеря, евентуално ще предпочетем единствено обектът на желанията ни да усеща аромата. Ако пък сме решили да създадем усещане на вечерно събитие, евентуално от пет до 10 пръскания ще свършат работа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР