Паранормални явления и други мистерии ще видим в най-новия уеб

...
Паранормални явления и други мистерии ще видим в най-новия уеб
Коментари Харесай

Мистериозните сили на уеб сериала „Килерът“ завладяват феновете

Паранормални феномени и други мистерии ще забележим в най-новия уеб мистъри сериал на 7Talents –, който започва на 22 май във Vbox7.com. Какво ни чака, може да разберете.

Историята на заплита връзките сред група младежи, чиито живот се трансформира напълно след трагичната загуба на техен непосредствен другар – Виктор, чиято роля се извършва от Иван Тишев . В опит да преодолеят тъгата, те вземат решение да посетят хижа, където обаче стартират да се случват странни неща.
 Иван Тишев NOVA
Половинката на Иван в живота и в сериала, Надя Петрова ще се превъплъти в облика на Зара - рационално и зряло момиче, на чието рамо приятелите постоянно могат да се подпрат в тежък миг.
 Надя Петрова NOVA
Хижата, в която младежите отсядат, се стопанисва от Мира Драганова в ролята на видимо тихата и почтена Глория, която крие доста секрети, и Деян Каменов – Дидо от D2 , който влиза в облика на Боян. Малко злокобен и плашещ, неговият воин е една от огромните загадки за всички в групата.
 Дидо NOVA
Приятелската компания в „ Килерът “ допълват още звезди от друга хитова уеб поредност -. Един от тях е Антоан Петров , който завоюва влиятелната премия Икар 2018 година в категория дебют. Той се превъплъщава в интелигентния и леко подигравателен Мартин, който смята, че ориста не е обективна по отношение на него.
 Антоан Петров NOVA
Компания в му вършат Ралица Добрева в ролята на мощната и леко арогантна Николета, както и танцьорът Димитър Горанов – Флинг, който ще забележим като Калоян - най-хубавият другар на Виктор. Групата е допълнена и от облика на Деница - дребната сестра на Зара, която е импулсивна, конфликтна и непредвидима. В ролята на бунтарката влиза моделът Никол Андонова.

За още вести към, следете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР