Папа Франциск ще постъпи в болница в Рим заради респираторна

...
Папа Франциск ще постъпи в болница в Рим заради респираторна
Коментари Харесай

Папата е с респираторна инфекция и ще постъпи в болница в Рим

Папа Франциск ще постъпи в болница в Рим поради " респираторна зараза ", която обаче не е COVID-19, Ватиканът.

Според изказването в последните дни Франциск изпитвал дихателни усложнения. С него нощта в болница " Джемели " ще прекарат най-приближените му чиновници съгласно осведомени с въпроса събеседници на.

Проверките ще продължат " колкото е належащо ".

Ватиканът бе деликатен в връзките си за здравето на 86-годишния папа; негов представител по-рано откарването на главата на Римокатолическата черква в болница с предарително планувани прегледи. Според източник, от " Ел паис ", обаче още тогава целият му график за идващите два дни бе анулиран заради опцията да се наложат още прегледи.

 Папата, който ръководи с глава, а не с коляно: 10-ата годишнина на Франциск Папата, който ръководи с глава, а не с коляно: 10-ата годишнина на Франциск

Хоспитализирането на папа Франциск предшества натовареното за църквата посрещане на Великден, който тази година за католиците е на 9 април.

Известно е и че през последните месеци той имаше проблеми с коляното, а и че тази година още веднъж се сблъска с проблем с дебелото черво, поради който бе опериран през 2021 година

Миналия месец обаче изрази мнението, че и че папите се избират пожизнено.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР