Папа Франциск каза в четвъртък, че страда от силно инфекциозна

...
Папа Франциск каза в четвъртък, че страда от силно инфекциозна
Коментари Харесай

Папата казва, че страда от остър инфекциозен бронхит

Папа Франциск сподели в четвъртък, че страда от мощно инфекциозна и остра форма на бронхит , която му е попречила да пътува до Дубай този уикенд за срещата на върха за климата COP28, предава " Ройтерс ".

Франциск, който навършва 87 години през декември, имаше  през последните години, включващи престой в болница, последно през юни. Въпреки последното си заболяване, той към момента работи и се среща с хора.

" Както виждате, аз съм към момента жив " , сподели той в директни забележки по време на визита в семинар по опазване на здравето и нравственос, съгласно дубликат от Ватикана.

" Докторът не ме пусна в Дубай. Причината е, че там е доста горещо и се минава от топлота на климатик и не е добре при положението на бронхите ми. Слава Богу, че не беше пневмония. Това е доста изострен, заразен бронхит ", сподели той.

Франциск сподели, че няма температура, само че е на антибиотици, потвърждавайки казаното от Ватикана в изказване в сряда.

По време на друга визита в четвъртък с теолози папата сподели: " Молете се за мен. Молете се за мен, а не срещу, тъй като тази работа не е лесна. Благодаря ви. "

Държавният секретар на Кардинал Пиетро Паролин сподели пред кореспонденти в сряда, че чака да управлява делегацията на Ватикана на договарянията за климата в Дубай.
 Папата разгласи, че към момента не се усеща добре, само че организира обща визита
Папата разгласи, че към момента не се усеща добре, само че организира обща визита

Все отново негов асистент прочете посланието му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР