ПАОК посреща Бенфика на Тумба в решителния плейофен реванш за

...
ПАОК посреща Бенфика на Тумба в решителния плейофен реванш за
Коментари Харесай

Само "Бенфика" пречи на ПАОК да дебютира в Шампионска лига

ПАОК посреща " Бенфика " на " Тумба " в решителния плейофен реванш за влизане в групите на Шампионска лига. Първата среща в Португалия приключи 1:1 и гръцкият тим има действителен късмет за първи път в историята си да откри място измежду най-хубавите тимове в Европа. Срещата е от 21:30 ч., директно по bTV Action.
ПАОК измъкна скъпо тъждество от " Бенфика " ПСВ победи мъчно с 3:2 БАТЕ Борисов
" Република България Залцбург " и " Цървена звезда " приключиха 0:0 пред празните трибуни в Белград. Реваншът довечера ще бъде излъчен по RING от 22 ч.

През предишния сезон австрийците стигнаха до полуфиналите в Лига Европа. " Цървена звезда " пък печели КЕШ през 1991 година, само че към момента няма присъединяване в групите на Шампионската лига.

От 22 ч. на Voyo.bg е ПСВ Айндховен - БАТЕ Борисов. Холандците завоюваха с 3:2 в Беларус в изключителна драма, която дава обещание един зрелищен реванш.
АЕК удържа унгарския напън и влезе в групите на Шампионската лига Луда наслада и кавги след дуела в Атина
БАТЕ към този момент сподели, че умее да печели като посетител в шампионата, откакто стори това против " Карабах " (1:0) и ХИК Хелзинки (2:1). Сега обаче тимът ще се нуждае от триумф с два гола разлика или най-малко от 3:2, с цел да прати дуела в продължения и още веднъж да се класира за групите след сезон 2015/16.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР