Паника пълзи в Костенец след като в сряда беше извършено

...
Паника пълзи в Костенец след като в сряда беше извършено
Коментари Харесай

ПАНИКА В КОСТЕНЕЦ! Коя е следващата мишена на убиеца Стоян?

Паника пълзи в Костенец откакто в сряда беше осъществено ново ликвидиране. Застрелян беше открит 42-годишният Валентин, братовчед и комшия на търсения някогашен пандизчия Стоян Зайков-Чане, който пък е обвинен за гибелта на някогашната му жена Милена Шишкова.

Въпреки че двете убийства са осъществени с разнообразни оръжия, локалните са уверени, че Чане е теглил патрона на своя родственик. Съмненията са, че Зайков се е криел на тавана в къщата на Валентин, който обаче го е разкрил и тогава се е стигнало до съдбовната развръзка.

В града върви слух, че Стоян е решил да разчисти сметките си с всички, на които е имал зъб или е подозирал, че може да са имали връзка с Милена. Ден преди да бъде погубен Валентин описа пред TrafficNews,че е скаран със Зайков, тъй като няколко пъти му е обирал къщата. Той съща по този начин съобщи, че Чане няма да се съобщи, а ще стреля на месо, в случай че бъде открит от служителите на реда.

"Той е някъде тук, в махалата, несъмнено сменя скривалищата непрекъснато. Изобщо не е ходил да бяга в Пернишко или Пазарджишко. Явно никак не му пука, че Костенец гъмжи от полиция. Като нищо ще пречука още някой, до момента в който го намерят ", разясниха пред TrafficNews обезпокоени поданици на квартал "Полето ". През отминалата нощ служители на реда и барети тарашиха всички вероятни места, където вероятно може да се крие Стоян.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР