Пандемията все още се развива, каза просветният министър Красимир Вълчев

...
Пандемията все още се развива, каза просветният министър Красимир Вълчев
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Рано или късно ще се върнем към нормалния живот

Пандемията към момента се развива, сподели просветният министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 по Канал 3.

"С тези думи гостът в студиото отговори на въпрос по кое време ще се отворят детските градини. Ние към момента нямаме съответно решение по този въпрос ", добави той.

Ананиев: До две седмици ще имаме решение за детските градини и яслите

По отношение на зрелостните изпити министърът на образованието уточни, че не се планува смяна на датите. Той добави, че от Софийския университет "Св. Климент Охридски " са разширили листата на специалностите, за които може да се кандидатства с оценка от матурата.

"Ние рано или късно ще се върнем към естествения живот ", сподели още Вълчев в отговор на въпроса по кое време учениците ще се върнат в класните стаи.

Студентите би трябвало да учат освен по време на сесията, уточни още Вълчев във връзка с изпитните сесии в университетите. Той уточни, че в страната има над 52 висши образователни заведения и всяко едно от тях има академична автономност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР