Пандемията отвори възможности за много звезди от родния шоубизнес. Професионалните

...
Пандемията отвори възможности за много звезди от родния шоубизнес. Професионалните
Коментари Харесай

Видни чалгарки записаха висше през пандемията

Пандемията отвори благоприятни условия за доста звезди от родния шоубизнес. Професионалните им участия понижиха, само че пък свободното време, с което се снабдиха, им оказа помощ да вземат значими решения и да запишат висше обучение – било бакалавър, магистър или втора компетентност.

Преди седмица фолкпевицата с най-сините очи Емануела призна, че е записала висше обучение, а специалността, която е избрала, е инженерна екология.

" Уча доста неща - запазване на околната среда, органична и неорганична химия. Трудно е, само че е доста забавно. Винаги съм била запалена по тези науки, просто не ми оставаше време да изучавам и да се развъртвам в друга посока. Истината е, че няма нищо по-хубаво от ученето, тъй като, колкото повече учиш, толкоз повече знаеш “, споделя пред " Телеграф “ Емануела. Нейната колежка Деси Слава също разкри предходната година, че е студентка. Гласовитата русокоска записа стопанска система на туризма във Висшето учебно заведение по агробизнес в Пловдив. " Реших да намеря време да имам още едно обучение. В днешното динамично време човек не знае по кое време ще му потрябва една такава тапия. Не желаех да изучавам още веднъж музика, само че не че нямам какво да науча, а тъй като не се виждам като учител по пеене ", споделя Деси Слава.

Фолкпевицата Джена е в трепетно очакване на втора рожба. Тя е измежду фолкпевиците студентки. В края на 2020 година изпълнителката разгласи, че е студентка, и то преполовила половината от курса си. “Не съм ви казвала, само че съм студент по национална сигурност и криминалистика към този момент трета година... Жалко, че няма да има празненство през днешния ден и да си попеем, само че се надявам напълно скоро да се забележим “ – с тези думи звездата изненада своите почитатели в обществените мрежи. Още през лятото на 2020 година по-наблюдателните почитатели на звездата заподозряха, че тя отделя част от времето си на своето обучение, откакто тя призна, че е изкарала сполучливо шест изпита. Тогава обаче чаровната брюнетка от Разград не показа какви са те.

В сесия сега е студентката по логика на психиката, актрисата Вили Марковска. Тя си постна фотография, на която, очевидно изтощена, учи за изпити, и написа, че макар натоварването е доста стимулирана. Актрисата се върна към учебниците през 2020 година Звездата от сериала " Столичани допълнително ", която през последните години се отдалечи от актьорската игра и се отдаде на йога, споделя, че е щастлива от избора, който е направила. Преди две години тя разкри: " На 33 години още веднъж студентка постоянно образование - логика на психиката! Какво са 4 години!? Бързо ще минат ". Марковска изясни тогава, че в никакъв случай не е късно за учене, а фантазиите й постоянно са били свързани с личностното израстване, полагането на старания и съревнование със самата себе си.

" Доста труд ме чака, само че това е пътят към еволюцията! Знанието никой не може да ти вземе ", заключи тя. Преди години водещата Деляна Маринова-Джуджи сходно на Вили предизвика любознание измежду мнозина с новината, че още веднъж ще се отдаде на книги, мемоари и изпити. През 2020 година чаровницата се похвали с добра вест – тя към този момент е магистър. " Много съм учена, лаская се, де... ", написа някогашната екранна половинка на Гала в предаването " На кафе “, пускайки фото на дипломата си. Специалността й е " Мениджмънт в екранните изкуства ".

Плеймейтката Светлана Гущерова също е студентка, и то по право. Майката на две деца призна в разгара на пандемията, че натъртва над учебниците, а като нейно постоянно четиво се е трансформирал гражданският процесуален кодекс. " Хубаво е, когато човек се стреми към смяна “, показа тогава брачната половинка на Християн Гущеров. Изпълнителката на " Родена с шанс “ Михаела Филева също съумя да приключи магистратурата си в Музикалната академия по време на пандемията. " От цялата корона обстановка съумях да извлека най-малко едно хубаво нещо - открих време, с цел да завърша магистратурата си в Музикалната академия... Нямахме публично дипломиране, знаете по какъв начин е, не може доста хора на едно място, само че това не ми пречи да съм безпределно щастлива, та даже и малко горда “, показа тя в Инстаграм.

Кобрата стана студент в УНСС

Боксьорът Кубрат Пулев е студент в магистърска компетентност " Политика и бизнес " в УНСС от септември предходната година.

На първия си образователен ден като магистър, Пулев беше посрещнат публично и получи студентската си брошура, която се оказа историческа. " Последната хартиена брошура – сигурно ще я запазя ", даде обещание той. Подариха му и учебник с обръщение.  " От образованието си чакам да натрупам доста нови познания, които да са ми потребни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на доста високо равнище ", разяснява тогава Кобрата. " Човек би трябвало непрекъснато да се усъвършенства. Който споделя: " Аз знам всичко ", е най-големият простак. Не е нужно българите да се комплексират, че като си пратил децата да учат в чужбина, си нещо… напряко талант. Няма такова нещо. Имаме уникални университети - да си учат тук, да си бъдат при родителите, това е истината ", счита Пулев.

Пред NOVA той беше безапелационен, че до момента в който е състезател няма да бъде политик, тъй като не желае да води борби на два кръга. Въпреки това, предложенията за политическа кариера не стопират. Тези дни, и преди половин година, и преди 3 години, и преди 5 години. Постоянно. Няма по какъв начин да вляза в даден план и на мен някой да ми споделя: " Ами, ние тука би трябвало да клекнем, тъй като от горната страна някой различен по този начин е споделил ". Всички са ме канили на всички места, предлагали са ми да бъда министър, какво ли не. За себе си аз съм постигнал доста. Наистина доста. Щастлив човек съм. И знам, че мога да дам още доста, с цел да реализира още доста ", споделя още Пулев.

Йоана Темелкова се записа в Софийския

Звездата от хитовия сериал на Nova “Братя “ разкри, че от есента още веднъж е студентка в Софийския Университет.

Красавицата, която предходната година навърши 35, разкри посредством стори в " Инстаграм “, че й следва тежка година – паралелно до фотосите на сериала и грижите за сина си, плод на любовта й с артиста Мартин Гяуров, ще заляга и над учебниците. сподели в обществените мрежи чисто новата си студентска брошура, както и няколко свои фотоси, правени в най-старото висше учебно заведение в страната ни. " Никога не е късно, да знаете. Трябват ви единствено предпочитание и цел " – тези думи адресира тя към своите почитатели. Така и не показа тъкмо каква компетентност е избрала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР