Пандемията от коронавирус промени живота ни през годината, включително и

...
Пандемията от коронавирус промени живота ни през годината, включително и
Коментари Харесай

Най-странните места по света, където които туристи са били по време на карантината

Пандемията от ковид промени живота ни през годината, в това число и това по какъв начин и къде живеем.

Когато другите страни започнаха да стягат ограниченията и да постановат ограничавания, стана ясно, че идващите седмици ще прекарваме повече време в домовете си, с цел да изчакаме връщането към естествения живот.

Но не всички имаха удоволствието да останат в комфорта на дома си и се наложи да изкарат карантината на много странни места.

От Readers Digest вършат обзор на някои от най-необичайните места, на които някои хора се е наложило да бъдат затворени.

Бивша руска печатарска фабрика

Когато коронавирусът засегна Европа през март, Александра Нима, която живее в Талин, Естония, е на отмора в Австрия. Като притежател на Tallinn Business Walks - малко започващо дружество, предлагащо обиколки на града, Нима желае да се върне в Естония допустимо най-скоро и напуща Австрия незабавно щом границите се отварят.

„ Моят дребен бизнес беше потърпевш доста, тъй че моят другар ми резервира най-евтиния Airbnb в Талин, който можем да намерим, за карантината за нужните 14 дни “, споделя тя.

Това се оказва някогашна руска печатарска фабрика, направена напълно от бетон със стоманени тръби, служещи като „ фон “. Освен това има дребни прозорци, които не пропущат доста естествена светлина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР