Пандемията направи така, че ваксинираните станаха по-привлекателни за запознанства(снимка: CC0

...
Пандемията направи така, че ваксинираните станаха по-привлекателни за запознанства(снимка: CC0
Коментари Харесай

Приложения за запознанства рекламират ваксинираните


Пандемията направи по този начин, че имунизираните станаха по-привлекателни за запознанства
(снимка: CC0 Public Domain)

Приложенията за запознанства ще се пробват да създадат имунизациите „ секси “ в ново партньорство с Белия дом. Tinder, Hinge и OkCupid са измежду приложенията за запознанства, които са част от самодейността.

Идеята е потребителите на сходни приложения да видят дали евентуалните им сътрудници за среща са имунизирани, неимунизирани или „ избират да не се разкриват “, заяви. В подмяна на тази информация приложенията дават „ първокласни “ функционалности.

Hinge ще предложи безвъзмездна „ Роза “ на потребителите, които дефинират своя имунизационен статус. Tinder ще им дава безвъзмезден „ Super Like “. И двете „ премиум функционалности “ ще демонстрират евентуалните сътрудници, които биха могли да са забавни, поради имунизационния си статус.

Според изследване на Tinder, имунизационният статус има значение за вземането на решение за среща с сътрудник от. Повече от половината от потребителите от „ Поколение Z “ споделят, че се интересуват единствено от излизане на среща с човек, който е имунизиран. Хората под 35 години пък са минимум склонни да се имунизират.
още по тематиката
„ Социалното разграничаване и запознанствата бяха много предизвикателна композиция [по време на пандемията] “, сподели съветникът в Белия дом по въпросите на ковид Анди Славит пред Ройтерс. „ Най-накрая открихме единственото нещо, което ни прави по-привлекателни: “.

Tinder ще добави и някои други детайли към приложението си, като инструмент за локализиране на най-близкъя център за имунизация и връзки към публична информация за имунизацията от Световната здравна организация.

Други уеб сайтове за запознанства, участващи в самодейността, са Plenty of Fish, BLK и Chispa.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР