Пандемията буквално промени начина ни на живот. Хората започнаха да

...
Пандемията буквално промени начина ни на живот. Хората започнаха да
Коментари Харесай

Как пандемията промени модните ни навици

Пандемията безусловно промени метода ни на живот. Хората започнаха да приказват за новата нормалност, за нови начин на живот занимания и за цялостна промяна на всекидневието ни. Нищо не е както преди.

Модните ни привички не бяха ваксинирани против пандемията. Те също претърпяха известни разтърсвания и генерални промени. За някои от тях ще ви споменем още в този момент. Вижте по какъв начин пандемията напълно промени стилните ни привички.

Пазаруваме по напълно друг метод

Спадът в извършването на покупки във физически магазини е голям. Предпочитаме да пазарим онлайн и към този момент не се тормозим, че не можем да пробваме или пипнем материята на облекла, тъй като сме предпазени с 14-дневен период за връщане на продуктите. Наблюдава се и повишаване на извършване на покупки като терапия против напрежението, който всеки ден всекидневно изпитваме заради ковид-19 рецесията.

Стилът ни също се промени

Повечето време, прекарвано у дома, а в случай че ще е на открито – в парка, измежду природата и даже в гората – ни накара да преосмислим дрешника си. На процедура, от това черпят изгоди производителите на спортни облекла. Вече държим доста повече на удобството, а прочувствените ни паники ни карат да мислим по-малко за визията си, в сравнение с за концепцията да сме здрави и във форма.

Възходът на модата втора ръка

В реалност, той стартира малко преди ковид-19 пандемията, само че пък в този момент, когато приходите и методите ни на мислене търпят смяна, възходът на модата втора ръка е осезателен. Все повече дами не възприемат за срамно да пазарят използвани облекла, осмисляйки какъв брой преходно е всичко и какъв брой неправилен е снобизмът. От друга страна, доста хора стартират да вземат участие и в благотворителни акции, продавайки личните си облекла и даже дарявайки ги в интерес на дадена идея или въобще на обществото.

А вие променихте ли метода си на обличане и на извършване на покупки на облекла по време на тези тежки времена?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР