Панайот Панайотов признава, че винаги, когато е на сцената се

...
Панайот Панайотов признава, че винаги, когато е на сцената се
Коментари Харесай

Панайот Панайотов: Кичка е лесна за имитация, ще се справя, ако ми се падне

Панайот Панайотов признава, че постоянно, когато е на сцената се усеща на мястото си, само че не пропуща да означи, че представлението, което изнася в „ Капките “ е много извънредно за него, защото там преди всичко е актьор и едвам по-късно реализатор. Макар всичко това да е много мъчно и нехарактерно за него, не стопира да репетира и не мисли за нищо друго, с изключение на за ролята. Женските облици го затрудняват много повече, само че пък за сметка на това твърди, че им е доста занимателно във формата.

 

Убеден е, че би могъл да се оправи и с имитацията на попфолк изпълнителка или пък на Кичка Бодурова. Ако се откаже, ще му се наложи да заплати много солена наказателна клауза според контракта, което няма да се отрази по никакъв начин добре на здравето му. Затова какъвто и облик да му се падне, няма различен избор, с изключение на да се опита да го имитира по най-хубавия метод. Убеден е, че даже Кичка Бодурова да се беше паднала на него, е щял да се оправи, защото тя не е сложна за реплика.

 

Не крие, че има упоритостта да стане победител в този сезон на „ Капките “ и като артистичен войник води война за всяка капка кръв. Не се нервира от рецензиите и подигравките, защото до момента в който е участник в предаването, е захвърлил егото си далеко и не се тормози от нищо. Твърди, че не знае какъв брой получават сътрудниците му, само че той самият е удовлетворен от хонорара си в шоуто-

Получил е покана за присъединяване и от „ Денсинг старс “, само че я отхвърлил, защото танците не са стихията му.

 

Признава, че най-малко 50 пъти му е минавало през главата да постави завършек на кариерата си, само че това му предпочитание било кратковременно и се радва, че мисълта не е изпреварвала дейностите му. Имал е редица търкания и провалени концерти поради уредници, желал е едни пари, а е получавал други. Мечтае шлагерите му да го надживеят.

 

Според думите му, няма неприятели в музикалната колегия, само че бърза да посочи, че липсват и дълбоки, и персонални другарства, защото в гилдията им това е много мъчно. Вече много години не носи кожени облекла, защото модата им отминала, а жена му Емилия, която се грижи за облеклото му, е същински естет.

 

За брака си споделя, че е по-сложен като формат от присъединяване му в „ Капките “. Благодарен е на Господ, че брачната половинка му Емилия излязла извънредно почтен и доблестен човек. Подчертава, че да вярваш на някого 40 години, значи доста и добавя, че даже на себе си не има вяра толкова доста, колкото на брачната половинка си, която поддържа имиджа му, а това не е по никакъв начин лесна работа.

 

Мълвата носи, че може да получава пожизнена премия, вид пенсия и се надява да доживее да вземе приход за прослужените от него години като музикант.

Не се усеща остарял. Посочва, че познава доста възрастни хора, които охкат и пъшкат, само че при него това не може да се случи. Не е от тези, които се оплакват. Най-голямата му горделивост, е изправената му походка, която приема като подарък от Създателя.

 

Редовно прави джогинг, труди се и на вилата им, тъй че здравето не го предава. Не съблюдава никакъв хранителен режим, просто се храни умерено, спортува и се стреми да живее здравословно. Ходят на вилата им постоянно когато имат време, защото се намира на към 30-тина километра от София. Определя тишината там като най-голямото им богатство. Сам поддържа огромния двор, а брачната половинка му обожава цветята, имат и плодни дръвчета.

Инфо: Уикенд

Тагове: Панайот Панайотов певец Като две капки вода имитация Денсинг старс
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР