Пампорово се подготвя да посрещне предизвикателствата на новия зимен сезон

...
Пампорово се подготвя да посрещне предизвикателствата на новия зимен сезон
Коментари Харесай

Пампорово пусна онлайн магазин за лифт карти и ски услуги

Пампорово се приготвя да посрещне провокациите на новия зимен сезон с цифрови услуги, които да подсигуряват сигурност в ски зоната и хотелите.

Първа стъпка от плана за цифровизация в курорта е новата платформа за покупка на въжен превоз карти и ски услуги през уеб магазин. Тя ще разреши на туристите авансово да закупят безконтактни въжен превоз карти и ски пакети, които да вземат през сложени на разнообразни места в ски зоната pick-up устройства посредством сканиране на QR код или ваучер за пакетната услуга. Част от уеб магазина е и системата за презареждане на въжен превоз карти. Въвеждането на сходни pick-up устройства се случва за първи път в България.

Друга опция е системата за директни резервации BookOnlineNow. На уеб страницата http://pamporovo.me туристите ще могат да резервират своя престой в хотелите „ Орловец “ и „ Перелик “, следвайки настояща наличност, специфични предложения, отстъпки и спомагателни бонуси за настаняване.

Двете онлайн платформи ще бъдат интегрирани на новия уеб страница на курорта. Той ще дава настояща информация за всичко, протичащо се в Пампорово. Автоматичната SNOWTIS система и новите интегрирани метеостанции в ски зоните ще осведомят за метеорологичните условия в двете ски зони, а камерите онлайн ще демонстрират в действително време изискванията по пистите и лифтовете.

През новия зимен сезон ще се оферират и специфични ски пакети, приспособени към локалния консуматор. Стартира нова стратегия за деца и младежи от 12 до 18 години, която ще включва въжен превоз карти и ски услуги на преференциална цена от 49 лв.. Нов артикул е и въжен превоз карта със ски съоръжение, при който клиентът действително ще заплаща цената на въжен превоз картата и ще получава в добавка съоръжение на алегорична цена. Подобни ски пакети ще са налични за продажба онлайн и на място. Сред новите пакети са още „ Първи стъпки в ските “ с промоционални условия за начинаещите, както и въжен превоз карти с отстъпка за достъп до СПА услуги в курорта.

Ще се предлага и обичайна за Пампорово-Мечи чал въжен превоз карта 2в1, предоставяща безкрайно каране по пистите на двете ски зони, безвъзмезден превоз и отстъпка за прилагане на СПА център „ Перелик “, както и сезонната въжен превоз карта за делнични дни. Запазват се промоционалните интервали за въжен превоз картите в дните от 11-ти до 15-ти и от 18-ти до 22-ри януари (включително), както и след 8 март 2021 г.

Подсилва се и безжичната връзка в Wi-Fi точките в двете ски зони.

На ски център Малина се обособява детска ски зона, където най-малките от 4 до 7 години могат да вършат първи опити в белите спортове на особено оборудване или да се спускат със зимни туби, а децата от 7 до 12 години да се учат дружно с инструктор.

И през новия сезон се резервира обществената политика за деца и училищен лагери, като ще се оферират преференциални условия за ски услуги и настаняване. Продължава и програмата за фамилии с деца, които получават отстъпки за въжен превоз карти и пакетите. Специални отстъпки ще употребяват и студентите, притежатели на ISIC карти. Допълнителни отстъпки ще получат и картодържателите на Българо-американска кредитна банка, А1, Ауто Бавария и ОМВ посредством партньорските стратегии, които дават отстъпки от цените на въжен превоз картите, ски услугите и настаняването в петзвездните хотели „ Орловец “ и „ Перелик “.

В хотелите се оферират нови артикули за престой – от нощувка без изхранване до настаняване с избор на изхранване съгласно желанията на клиентите за Премиум закуска в самостоятелен салон, на бюфет или сервиз в стаята.

Курортът предлага и разновидности за изнесен офис в планината. Конферентен център Пампорово е едно от местата, което е механически оборудвано, с обособени самостоятелни зали и бърза интернет връзка.

В родопския курорт и сега са подготвени със ски пистите, само че задържат откриването им, до момента в който хората се почувстват по-сигурни в пандемията. „ Трябва да бъдем доста деликатни, когато разгласяваме отварянето на ски пистите. Защото не е добре, в случай че се случи да посрещнеш гостите с голи поляни. Затова желаеме да сме сигурни, че сме обезпечили най-малко 2-3 писти “, обясниха от „ Пампорово “ АД.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР