Памела Жейнова, съпругата на Демир Доган и снаха на Ахмед

...
Памела Жейнова, съпругата на Демир Доган и снаха на Ахмед
Коментари Харесай

Снахата на Доган шие дрехи! Памела Жейнова отвори онлайн бутик

Памела Жейнова , брачната половинка на Демир Доган и снаха на Ахмед Доган, отвори онлайн магазин, видя „ Галерия ". В формалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм тя разпространява марката си, печелейки почитатели с оповестяването на игра и три подаръка. В прясно основаната страница няма доста фотоси, само че усещане прави, че на всяка от качените театралничи самата Памела .

Сред първите показани модели се подрежда черна къса рокля, с надълбоко деколте, декорирана с мини камъни по презрамките, светлосиня рокля, чиято горна част имитира корсет, топ в златисти нюанси и ослепителен състезателен сет в розово.

От името на марката милионерската наследница, която е щерка на известния футболен шеф Николай Жейнов , следва малко хора, измежду тях обаче са брачният партньор й Демир, плеймейтката Ася Капчикова, артистът Орлин Павлов, моделката Диляна Попова, актрисата Луиза Григорова, фолк дивите Алисия, Цветелина Янева и Преслава. Сред приятелите й в уебпространството са още Николета Лозанова, Евгения Джаферович и Александра Петканова.

Според почитателите на Памела това е следващата й сбъдната фантазия. В последните години тя се бе отдала на развъждането на двете си деца – Адмир и Ноел, и в този момент желае да направи нещо единствено за себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР