Памела Андерсън, Наоми Кембъл, стилистът Ло Роуч и диджей Калед

...
Памела Андерсън, Наоми Кембъл, стилистът Ло Роуч и диджей Калед
Коментари Харесай

Памела Андерсън и Наоми Кембъл дефилираха на ревю на Hugo Boss

Памела Андерсън, Наоми Кембъл, стилистът Ло Роуч и диджей Калед участваха в стилното шоу на " Hugo Boss " в Маями, на което бяха показани тоалети от сбирката за сезон пролет-лято 2023, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл. 
 Наоми Кембъл
Сред присъстващите на ревюто бяха и комедиантката Тифани Хадиш, колумбийската музикална звезда Малума, актрисите Деми Ловато, Бела Торн и други.
 Деми Ловато
Стилистът на звездите Роуч, който облича Селин Дион, Ан Хатауей, Ариана Гранде и Меган Дъ Стелиън, само че е най-известен с работата си със Зендая, се появи на подиума, откакто разпали обществените медии с ненадейно известие за отдръпването си по-рано през седмицата.
 Малума
" Чашата ми е празна... благодаря на всички, които подкрепяха мен и кариерата ми през годините ", написа Роуч. " Политиката, лъжите и подправените разкази най-сетне ме настигнаха! Вие победихте... отдръпвам се ".

Модни наблюдаващи, клиенти и други звезди показаха страдание за решението на Роуч. А той разясни в Twitter, че напускането му от индустрията не е обвързвано със Зендая, каквито подозрения се появиха.

LAW ROACH JUST WALKED THE BOSS SHOW
— Up Next (@upnextdesigner)
Смята се, че решението си стилистът е взел след преживелица на ревюто на " Луи Вюитон " по време на Седмицата на модата в Париж. Тогава Зендая уточни на Ло Роуч да седне на празно място зад нея, а тя се настани на последното свободно място на първия ред до Ема Стоун. Той отхвърли за раздор в връзките със звездата от " Еуфория ".

She’s my little sister and it’s real love not the fake industry love.
— LAW ROACH (@LUXURYLAW)
" Тя е дребната ми сестра ", написа той в обява в Twitter.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР