Пам Веледис се превърна в онлайн сензация, а участието ѝ

...
Пам Веледис се превърна в онлайн сензация, а участието ѝ
Коментари Харесай

"Надмогвам страховете си всеки ден": Пам Веледис по-откровена от всякога, каза има ли си гадже

Пам Веледис се трансформира в онлайн сензация, а присъединяване ѝ в " Ергенът " ѝ носи единствено позитиви на този стадий. Червенокосата авторка реши да отговори на десетките въпроси към нея в Instagram, а от отговорите ѝ станаха ясни много любопитни за нея неща.

Пам споделя, че се е записала в " Ергенът ", с цел да преодолее някои свои страхове. " Човек доближава ммент в живота си, когато желае да открие каквото има да намира за себе си, възприятията си и живота си на всяко допустимо място по всички вероятни способи. Исках да съм индивида, който не съжалява, че е опитал нещо поради страховете си. Искам хората да видят, че не би трябвало да те е боязън колкото и да е мъчно, и да боли, че не би трябвало да се срамуваш да се показваш, да се чувстваш еднакъв за обичане  в социум, който те мачка просто, тъй като не те възприема поради изкривените си показа ", споделя Пам.

Виж още: K-pop звезда стана боец: Защо J-Hope се записа в армията и какво още да чакаме от него 

Пам споделя, че е била в прочувствена заспалост ", когато се е записала в шоуто, а е имала потребност да напусне това положение, с цел да бъде себе си. Казва, че не се тормози от хейта, когато е на база осанка. " Хората, които се усещат добре със себе си не се занимават с визията на другите, а в случай че подлагат на критика нещо ще е държание, отношение и отрицателни личностни качества ".

Виж още: Артьом и Криси с първо тестване в " Един за различен ": 22 палачинки за 22 минути 

Пам не разкрива има ли мъж до себе си сега. " Ще запазя това в загадка ", сбито отговори на въпрос за персоналния ѝ живот. Споделя обаче, че е щастлива и се намира в превъзходен интервал от живота си, въпреки да има неща, които да не харесва. " Щастлива ме вършат фамилията ми, приятелите ми, да се усещам добър и обичан/обичащ човек ".

За детството си споделя, че не е било елементарно. Баща ѝ отпътува да живее и работи в Гърция през 1995 година Майка ѝ също отпътувала, когато била в 4 клас. " Баба ми ме гледаше дружно със сестра ми през тийн годините ми, само че живе сама от 12 клас. Прекарвала съм доста време в Гърция и значително културното ми развиване и методът ми на мислене е от опита, който натрупах от ранна детска възраст, пътувания и живот надалеч от родителите ми. Не ми е било елементарно ", сподели още Пам.

Виж още: Скъпо палто за лачена мацка: Мони Зенгинер се фука с кожи във Варна

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР