Пълната продажба на Манчестър Юнайтед остава най-вероятният сценарии за бъдещето

...
Пълната продажба на Манчестър Юнайтед остава най-вероятният сценарии за бъдещето
Коментари Харесай

Глейзър очакват финалните оферти за Ман Юнайтед до края на месеца, клубът се продава изцяло

Пълната продажба на Манчестър Юнайтед остава най-вероятният сюжети за бъдещето на клуба, защото претендентите за „ алените дяволи “ се приготвят за трета и крайна оферта, твърди Daily Mail.

Изданието написа, че те би трябвало да изпратят финалните си предложения за клуба до 28 април. Фаворитите остават Шейх Ясим бин Хамад ал-Тани и Сър Джим Рактлиф, които желаят цялата благосъстоятелност върху 20-кратния първенец на Англия. Има и много оферти за закупуване на избрани дялове от клуба против вложения. Това обаче би означавало, че семейство Глейзър ще остане на „ Олд Трафорд “.

Въпреки тома най-вероятно целият развой по намиране на нови вложители, управителен от американската банка „ Рейн “, ще приключи с цялостна продажба на клуба.

Daily Mail написа, че всички кандидат-купувачи имат опция да зададат последните си въпроси към актуалните притежатели и техния екип, а по-късно ще би трябвало до 28 април да изпратят своите трети предложения, които ще бъдат и дефинитивни.

Смята се, че задачата е Манчестър Юнайтед да има нови притежатели още до лятото, с цел да може да бъде обезпечен стабилен бюджет на мениджъра Ерик загар Хаг, с който той да укрепи състава преди началото на идващия сезон.

BREAKING
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР