Палестинци протестираха в центъра на Варна. Десетки представители на арабската

...
Палестинци протестираха в центъра на Варна. Десетки представители на арабската
Коментари Харесай

Палестинци протестираха в центъра на Варна

Палестинци стачкуваха в центъра на Варна. Десетки представители на арабската общественост в града се оповестиха за неотложно прекъсване на насилието в Газа и абсолютно евакуиране на израелските войски от палестинските територии.

Според протестиращите, страната Израел системно унищожава цялата инфраструктура на Газа, като всеки ден се унищожават лечебни заведения, учебни заведения, публични здания, църкви и джамии.

Събралите се се оповестиха изрично срещу убийството на почтени дами и деца, като съгласно тях от началото на спора починалите палестинци надвишават 12 000 и показаха, че палестинският народ се бори за своята земя, която към този момент 70 години е окупирана.

Халед – протестиращ: " Въпросът е явен. Въпросът е хората там се борят поради свободата им. Окупирани са земите им. Това не е от в този момент, не е от настоящето време. От 1948 година е, само че за жалост никой не оказа помощ. "

Д-р Молхам Газал – съорганизатор на митинга: " Позор за политиците в света, че толкоз време не можаха да намерят едно съответно, заслужено и стабилно решение на този спор. В края на краищата елементарните хора заплаща цената и то от двете страни. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР