Пълен обрат по случая с българския пилот, който приземи извънредно

...
Пълен обрат по случая с българския пилот, който приземи извънредно
Коментари Харесай

Пълен обрат с родния пилот Деян, кацнал извънредно и свалил от борда световно известен модел! От днес той е...

Пълен поврат по случая с българския водач, който приземи изключително аероплан на летище в Калабрия поради тв звездата Белен Родригес, която е запалила цигара. Оказва се, че не е имало такова нещо, а от самолетната компания считат, че водачът е работил погрешно.

Това се сподели в писмо частната компания Jet Smarter, наела частния аероплан за полета Ибиса – Ираклион за Белен и приятеля й Андреа Яноне, водач от Moto GP.

В обява на в.”Република” пък написа, че представителят на Jet Smarter Браян Беличини изпратил мейл до Яноне, с който се разграничил от дейностите на българския водач. Според Беличини деян Тончев не трябвало да каца изключително на летището в Ламеция Терме, Калабрия, защото Белен не била пушила на борда, както считал водачът.

Беличини приема за вярна версията на звездата. Тя и приятелят й Андреа поддържат тезата, че са запалили единствено електронни цигари, които не димят, с цел да са предизвикали включването на алармените системи на борда.

Двойката се жалва и от държанието на водача, тъй като се изплашили, че ги отвличат.

„ С този мейл желая да уточня, че господин Яноне и госпожа Родригес постоянно са имали правилно поведение към екипа на самолета по време на полета. Не са посочили държание, нито са направили постъпка, с които да заплашат сигурността на полета”, написа още Беличини.

„ Разграничаваме се от дейностите и избора на командира на полета, защото не считаме, че е имало мотив за сходно решение”, добавя той. Не се споделя обаче по какъв метод Беличини е стигнал до това умозаключение. Самите Белен и Яноне употребили и различен път услугите на компанията му. Интригата към това дали известната като буйна пушачка Белен е пушила и в самолета, провокира доста полемики в обществените мрежи тези дни.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР