Палави баби и кучешки погребения хабят полицейския ресурс. Освен с

...
Палави баби и кучешки погребения хабят полицейския ресурс. Освен с
Коментари Харесай

Палава баба се отдаде на горещи ласки с млади момчета! Тя: Цял живот бях вярна на един мъж, сега ще наваксам

Палави баби и кучешки погребения хабят полицейския запас. Освен с мастити нарушители и рецидивисти родните служители на реда постоянно попадат на куриозни проблеми, които може и да звучат неуместно, само че са част от всекидневието на блюстителите на реда, оповестява news.bg.

Погребение на дакел постъпва като сигнал за нелегално бебешко заравяне. Спецчастите са вдигнати на крайник късно вечерта поради позвъняване, че зад столичен родилен дом се прави нелегално заравяне. Според очевидеца най-вероятно се заравя бебешко трупче, което е увито в малко одеяло. Полицаите са тежко екипирани, лазят с бронежилетки. На мястото попадат фактически на лица, които носят запалени свещи, плачат и на закопан дребен гроб са сложени цветя. Служителите на реда ги натръшкват и подреждат да се изрови натрупа. Оказва се, че погребението, което по същността си е нелегално, не е на бебе, а на домашния любимец-дакел.

Преди години кенгуру бяга от цирка в " Люлин ". За подпомагане са привикани и чиновниците на реда. Така служителите на реда гонят непокорното животно из столичния " Западен парк ".

Друг случай: Съседи подават сигнал, че нещо ужасяващо се случва с тяхната съседка - баба на над 70 години. Възрастната вдовица надавала страшни крясъци. Съседите тропат на входната врата, никой не им отваря. В същото време от вътре се чуват и мъжки гласове. Затова загрижените съседи допускат, че може би става опит за ликвидиране или пък остарялата жена е подложена на садистични изтезания. Родната полиция отива на място и този път бабата им отваря жива и здрава. Оказва се, че сластното бабе се е отдало на горещи милувки с млади момчета, склонни да й полуотворен тайните на сладострастието против съответната сума. Цял живот бях вярна на един мъж, в този момент, до момента в който съм жива, ще наваксам, обяснила палавата пенсионерка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР