Пак дойде... Ноември, подсмърчащото детско носле и ежедневното треперене дали

...
Пак дойде... Ноември, подсмърчащото детско носле и ежедневното треперене дали
Коментари Харесай

Какво да дам на децата за имунитет? Един възможен отговор

Пак пристигна... Ноември, подсмърчащото детско носле и ежедневното трептене дали през днешния ден няма да е денят, в който ще звъннат от детската, с цел да си го приберете с температура.

Боледуването при учениците е още по-тъжно събитие, поради нуждата от наваксване на пропуснатия материал.

Но тази зима може да е друга. ЩЕ БЪДЕ друга. Защото ще вземем ограничения, нали. Знаем какво ни чака, няма да позволим на бактериите и вирусите да ни заловен неподготвени.

Имунната система на децата към момента е незряла и в процеса на порастване те неизбежно се разболяват. Можем обаче да им помогнем да не се предават на най-безобидния вирус, а да устояват на дебнещите на всяка крачка заболявания като подсилим имунната им система.

 walmark Istock

Защитните сили на организма се повлияват добре от разнообразни естествени средства и хранителни добавки. Такива са екстрактът от черен бъз и шипка, витамин С и бетаглюканите.

Бетаглюканите извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae са разклонени глюкани, които съставляват мощен неспецифичен активатор на имунната система. Клинично потвърдено е, че Beta-1,3-D – глюканите задействат макрофагите и Т-лимфоцитите, които унищожават инфектираните или мутирали кафези.

Но не е нужно всички ние да се трансформираме в медици, с цел да избираме вярно имуностимулиращи артикули за децата ни.

Трябва ни единствено да знаем, че в новите артикули на Walmark Марсианци® ПРОимун ЩИТ и Марсианци® ПРОимун АКУТ се съдържат оптимални количества дестилат от бъз, шипка, маточина, витамин С и бета гклюкани.

 walmark Walmark

Включете ги към разнообразното меню на децата си още в първите дни от тръгването на детска градина и учебно заведение, както и при първите признаци на разболяване – запушен нос, кашлица, пресипнал глас и възпалено гърло.

И бъдете спокойни – Марсианци ще оказват помощ на децата ни да се предпазят от настинките, както всяка година.

Само за читателите на Edna.bg, вземете в този момент Марсианци ПРОимун Акут и Щит с 20% отстъпка от www.club-zdrave.bg с код PROimun20.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР